Hoe Pbp-bestand Uit Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Pbp-bestand Uit Te Voeren
Hoe Pbp-bestand Uit Te Voeren

Video: Hoe Pbp-bestand Uit Te Voeren

Video: Hoe Pbp-bestand Uit Te Voeren
Video: Hoe de PiP / PbP-modus in Samsung-monitoren in te schakelen op het voorbeeld van Xiaomi Mi TV Stick 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk hadden veel gebruikers videoconsoles voordat computers verschenen. En er zijn zeker games op consoles die je erg leuk vond, en die je graag meer zou willen spelen. Sommige gebruikers hebben waarschijnlijk geprobeerd om games op de Sony Playstation van internet te downloaden en op een computer uit te voeren. In dit geval vinden ze een bestand in een onbegrijpelijk PBP-formaat en weten ze niet wat ze ermee moeten doen.

Hoe pbp-bestand uit te voeren
Hoe pbp-bestand uit te voeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - EBOOT2ISO-programma;
  • - AdriPSX-emulator;
  • - Pcsxr-emulator.

instructies:

Stap 1

Een PBP-bestand is een virtuele kopie van een schijf om af te spelen op een Sony Playstation. Door dit bestand uit te voeren, start u de videogame. Maar hiervoor moet je PBP naar ISO converteren. Download EBOOT2ISO. Pak het gedownloade archief uit. Het programma vereist geen installatie. Start het op.

Stap 2

Klik vervolgens in het geopende venster op "Selecteren". Geef het pad naar het PBP-bestand op. Klik daarna in het hoofdmenu van het programma op "Map" en selecteer een map om het bestand op te slaan. Druk vervolgens op "Start".

Stap 3

Er verschijnt een andere PSPGAME-map in de map die u hebt geselecteerd om het bestand op te slaan. Daarna begint het proces van het converteren van het bestand. Na voltooiing opent u de map en het bestand bevindt zich erin. Alleen is het nu geen PBP meer, maar ISO. U kunt het indien nodig verplaatsen.

Stap 4

Nu heb je een geschikte emulator nodig om ISO-images van games uit te voeren. Een van de beste en absoluut gratis emulators is AdriPSX. Download het van internet. Pak het archief uit in een willekeurige map. De emulator vereist geen installatie. Start het op.

Stap 5

Selecteer vervolgens Boot in het menu en vervolgens PSX File. Geef nu het pad naar de game-ISO op. Daarna zal het videospel starten. Ook in de emulator kun je graphics instellen, besturing, een controller aansluiten, etc. Indien nodig kun je de help gebruiken.

Stap 6

Een andere goede emulator is Pcsxr. Het is ook zonder problemen op internet te vinden en gratis te downloaden. De emulator vereist ook geen installatie en heeft een Russische interface. Voer het uit en selecteer vervolgens in het hoofdmenu "Bestand" en vervolgens - "ISO uitvoeren". Na een paar seconden start de videogame. Met de emulator kun je met een controller spelen, grafische afbeeldingen aanpassen en extra apparaten aansluiten.

Aanbevolen: