Hoe Photoshop Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Photoshop Te Russificeren
Hoe Photoshop Te Russificeren

Video: Hoe Photoshop Te Russificeren

Video: Hoe Photoshop Te Russificeren
Video: Как использовать текстовый инструмент в учебнике Photoshop CC 2024, April
Anonim

In dit digitale tijdperk is fotografie niet langer een kunst die alleen toegankelijk is voor professionals. Met de meest gewone digitale camera kun je foto's van zeer hoge kwaliteit maken, en een beetje fantasie en extra fotoverwerking in een grafische editor zullen bijna elk frame helpen om een soort meesterwerk te worden. De grootste liefde onder gebruikers is het programma Photoshop. De mogelijkheden zijn ongewoon groot, maar Russisch sprekende gebruikers slagen er niet altijd meteen in om goed te navigeren in het Engelstalige menu en staan voor de vraag hoe ze Photoshop kunnen russificeren.

Photoshop is een heel handig programma, maar niet het gemakkelijkste
Photoshop is een heel handig programma, maar niet het gemakkelijkste

instructies:

Stap 1

Het is absoluut eenvoudig om Photoshop te russificeren, maar is het echt nodig? Er zijn twee krachtige argumenten tegen de russificatie van Photoshop. Het eerste argument is dat Adobe, om redenen die alleen haar bekend zijn, nog geen enkele officiële Russischtalige release heeft uitgebracht. Alle crackers die op het netwerk te vinden zijn, zijn onofficieel, hoewel legaal. Het lijkt weinig moeite, maar alleen het Russification-bestand dat van de ene site is gedownload, kan zo verschillen van het vergelijkbare bestand dat door een andere vertaler is gemaakt, dat je misschien niet altijd correct kunt begrijpen welk commando van het programma met deze of gene vertaling werd bedoeld. Het komt vaak voor dat de vertaling van uw versie van Photoshop helemaal niet overeenkomt met de versie van de persoon die de les in het programma heeft uitgebracht, en u blijft midden in de les hangen, niet wetend wat u vervolgens moet doen. Bovendien hebben de meeste add-ons en plug-ins voor Photoshop helemaal geen Russische vertaling en krijg je vroeg of laat toch met Engels te maken.

Stap 2

Daarom is 90% van alle tutorials en tutorials die op het netwerk worden verkocht en geplaatst, gebaseerd op Engelstalige Photoshop. Als uw Photoshop alleen Russisch is, moet u ofwel de Engelse interface teruggeven, of aan elke les werken met een woordenboek, wat extra tijd en moeite kost. De afwezigheid, of laten we zeggen een zeer klein aantal zelfinstructiehandleidingen gericht op gerussificeerde Photoshop, is het tweede zwaarwegende argument tegen russificatie.

Stap 3

Maar als je nog steeds de Russischtalige versie van het programma nodig hebt, dan is er een uitweg. Het kan gewoon niet. Ten eerste kunt u een reeds Russified-versie kopen, die, wanneer geïnstalleerd, de optie toont om de gewenste taal te selecteren. Ten tweede kun je een crack downloaden van elke site, het is beter om geverifieerde sites te gebruiken, sites waarvan de eigenaren je niet zullen aanbieden onder het mom van een Trojaans paard-crack of een andere vuile truc. Een van de betrouwbare sites wordt overwogen https://www.photoshop-master.ru, hun crack kan worden gedownload via de link https://www.photoshop-master.ru/faq.php. Het Russification-bestand bevindt zich na installatie op een adres dat er ongeveer uitziet als C: / Program Files / Adobe / Adobe Photoshop CS3 / Required. Na het installeren van de crack, moet je naar het gedeelte Bewerken - Prferencec - Interface van het menu in Photoshop gaan en het Russische pakket selecteren in het gedeelte "Taal wijzigen". Op het web wordt u wellicht aangeraden om het Engelstalige pakket gewoon uit de map Vereist te verwijderen, en de taal in de interface zal vanzelf veranderen. Dit is een slecht advies en mag niet worden opgevolgd. Dit bestand zal vroeg of laat van pas komen, omdat, zoals hierboven vermeld, bijna alle lessen op het netwerk gebaseerd zijn op de Engelse versie van het programma. En het is altijd gemakkelijker om de bestaande taal in de programma-instellingen te wijzigen, in plaats van opnieuw naar het vereiste pakket op het netwerk te zoeken.

Aanbevolen: