Hoe Een Knop In Een Laptop In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Knop In Een Laptop In Te Voegen
Hoe Een Knop In Een Laptop In Te Voegen

Video: Hoe Een Knop In Een Laptop In Te Voegen

Video: Hoe Een Knop In Een Laptop In Te Voegen
Video: How to : Individual Laptop Keyboard Keys Fix Repair Installation Guide HP Compaq Pavilion HD 2024, April
Anonim

Het toetsenbord van een laptop is bijna identiek aan het toetsenbord van een personal computer. Dezelfde knoppen, dezelfde toetsenvolgorde, hetzelfde principe van het bevestigen van de knoppen aan de basis. U hoeft geen computerexpert te zijn om een knop in een laptop te plaatsen, deze stappen zijn vrij eenvoudig.

Hoe een knop in een laptop in te voegen
Hoe een knop in een laptop in te voegen

Het is nodig

Laptop, knop, paperclip

instructies:

Stap 1

Voordat u het proces van het installeren van een knop op een laptop overweegt, moet u praten over hoe u deze knop kunt verwijderen. Dat wil zeggen, de procedure voor het vervangen van sleutels op een laptop zal vanaf het begin worden overwogen. Dus wat moet er gebeuren om een knop op een laptoptoetsenbord te vervangen.

Stap 2

Het verwijderen van de sleutels. Als deze bewerking op een standaard toetsenbord van een personal computer zonder complicaties plaatsvindt (de sleutel wordt eenvoudig aan beide zijden vastgepakt en met intensieve bewegingen naar de zijkanten uitgenomen), dan moet de gebruiker voorzichtiger zijn bij het verwijderen van de sleutel uit de laptop. Hier is de kans groot dat je een van de knopbevestigingen beschadigt. In de toekomst zal dit defect je humeur bederven als je met een laptop werkt.

Stap 3

Om de sleutel uit de basis te verwijderen, gaat u als volgt te werk. Zoek een paperclip en vouw deze open. Steek een paperclip onder de onderkant van de sleutel en trek deze vervolgens naar u toe. Dit dient zeer zorgvuldig te gebeuren. In de meeste gevallen leent de sleutel zich gemakkelijk voor en wordt deze uit de basis verwijderd. Als u meerdere sleutels moet verwijderen, doet u hetzelfde voor elk ervan. Opgemerkt moet worden dat voordat u de knoppen verwijdert, u hun locatie op een stuk papier moet noteren. Dit zal je in de toekomst helpen om het toetsenbord op de juiste manier in elkaar te zetten.

Stap 4

Voor het installeren van een sleutel op een laptop hoeft de gebruiker niet voorzichtig te zijn met het verwijderen van de sleutels. U moet echter uiterst voorzichtig zijn. Om de knop op de laptop te installeren, geeft u deze de juiste locatie op. Zodra de sleutel op zijn plaats zit, drukt u lichtjes met uw vinger naar beneden om deze tegen het platform te drukken. De knoop wordt vastgezet met plastic sluitingen.

Aanbevolen: