Hoe Een Knop Op Het Toetsenbord In Een Laptop In Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Knop Op Het Toetsenbord In Een Laptop In Te Voegen
Hoe Een Knop Op Het Toetsenbord In Een Laptop In Te Voegen

Video: Hoe Een Knop Op Het Toetsenbord In Een Laptop In Te Voegen

Video: Hoe Een Knop Op Het Toetsenbord In Een Laptop In Te Voegen
Video: How to lock and unlock keyboard. 2024, April
Anonim

Het principe van de toetsenbordstructuur in een laptop en een gewone pc is niet veel anders. Daarom, als het nodig is om een knop in het toetsenbord te plaatsen, hoeft u geen speciale kennis te hebben.

Hoe een knop op het toetsenbord in een laptop in te voegen
Hoe een knop op het toetsenbord in een laptop in te voegen

instructies:

Stap 1

Verwijder de knop die u wilt vervangen. Om een knop in te voegen, moet u weten hoe deze wordt opgehaald. Als het gaat om het gebruikelijke toetsenbord van een personal computer, is het voldoende om de knop aan beide kanten vast te pakken en zwaaiende bewegingen te maken totdat de knop meegeeft en van de basis wordt verwijderd. In het geval van een laptop waar de knoppen platter zijn, moet er goed op worden gelet dat een van de knopbevestigingen niet wordt beschadigd. Gebruik hiervoor een gewone paperclip. Vouw het open en wrik het ene uiteinde van de knop los. Verwijder het van de basis in een vloeiende beweging.

Stap 2

Noteer de locatie van de knoppen op het toetsenbord. Als u meerdere knoppen gaat verwijderen, moet u ze op dezelfde plaats plaatsen, zodat u later comfortabel kunt werken. Het is onwaarschijnlijk dat u zich kunt herinneren waar ze zich bevinden, dus het is beter om op te schrijven. Verwijder daarna de knoppen, reinig hun basis, als de extractie voor dit doel is gemaakt.

Stap 3

Om vervolgens de knop op het toetsenbord van de laptop te plaatsen, plaatst u deze zodanig dat deze perfect contact maakt met de basis. Breng het vervolgens in een vloeiende beweging terug naar zijn oorspronkelijke plaats. Gebruik geen geweld wanneer dit niet nodig is. De knoppen moeten gemakkelijk te verwijderen en in te brengen zijn. Als u de basis zelf breekt, is het eenvoudigweg onmogelijk om de knop in te voegen, wat uw verdere werk met de computer ernstig zal schaden.

Stap 4

Controleer de conformiteit van de knoopsluitingen. Deze heb je nodig als je de vervelende knoppen in je laptop gaat vervangen door iets meer, zoals je denkt, stijlvol. Het kan zijn dat verschillende fabrikanten een ander bevestigingssysteem hebben, dus vraag bij aanschaf van een set knoppen of deze geschikt zijn voor jouw laptop. Doe dan alles volgens de hierboven gegeven instructies. Verwijder niet alle knoppen tegelijk. Het is beter om de knoppen één voor één in de laptop te steken om hun locatie niet te verwarren.

Aanbevolen: