Hoe U Shaders Kunt Vergroten In

Inhoudsopgave:

Hoe U Shaders Kunt Vergroten In
Hoe U Shaders Kunt Vergroten In

Video: Hoe U Shaders Kunt Vergroten In

Video: Hoe U Shaders Kunt Vergroten In
Video: Shader Weaver Tutorial 6 - Remap Node 2/2 2024, April
Anonim

Shaders zijn een speciale grafische parameter die verantwoordelijk is voor het uiterlijk van het spel. Het is onmogelijk om ze programmatisch of op een andere manier te verhogen, maar u kunt andere parameters van uw videokaart verbeteren om de prestaties van het spel en de kwaliteit van de beeldweergave te verbeteren.

Hoe shaders te vergroten
Hoe shaders te vergroten

Noodzakelijk

optimalisatieprogramma

instructies:

Stap 1

Verbeter de prestaties van uw videoadapter door hulpprogramma's uit te schakelen die het uiterlijk van het besturingssysteem verbeteren. Verwijder verschillende Transformation Packs, indien geïnstalleerd op uw computer, verwijder extra visuele effecten in de bureaubladinstellingen op het tabblad "Geavanceerd". Zorg ervoor dat de resolutie die is ingesteld in de instellingen van je videokaart optimaal is voor de schermdiagonaal.

Stap 2

Open de eigenschappen van het menu "Deze computer" en selecteer het tabblad "Geavanceerd". Start de aanpassing van de visuele effecten in de rechterbovenhoek van het venster, open de uiterlijkconfiguratie en verander de instellingen ten gunste van de prestaties. U kunt naar eigen goeddunken een aparte modus kiezen of van positie veranderen. Pas uw wijzigingen toe en sla ze op.

Stap 3

Installeer optimalisatieprogramma's op uw computer die de werking van bepaalde services uitschakelen, waardoor de bronnen van de videokaart vrijkomen voor gebruik om de prestaties te verbeteren en het uiterlijk van games te verbeteren.

Stap 4

Als u een videoadapter in een laptop-moederbord hebt geïntegreerd, verhoogt u de prestaties door extra RAM-modules te installeren, aangezien dit type videokaart geen eigen heeft. Stel in de BIOS-instellingen de gewenste parameters in voor de verdeling van RAM en videogeheugen.

Stap 5

Vervang de grafische kaart als u shaders wilt verhogen. Veel forums bespreken het onderwerp van het overklokken van videoadapters. Wat er echter ook staat, je kunt de frequentie van dit moederbord alleen verhogen met speciale programma's, maar de geheugencapaciteit kan op geen enkele manier worden vergroot, wat betekent dat de shaders niet kunnen worden verhoogd. De meeste beschikbare overklokmethoden leiden in de meeste gevallen tot schade aan apparaten en soms de hele computer.

Aanbevolen: