Hoe U Het RAM-geheugen Van Uw Computer Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U Het RAM-geheugen Van Uw Computer Kunt Vergroten
Hoe U Het RAM-geheugen Van Uw Computer Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het RAM-geheugen Van Uw Computer Kunt Vergroten

Video: Hoe U Het RAM-geheugen Van Uw Computer Kunt Vergroten
Video: Zelf het werkgeheugen van uw computer uitbreiden | How to | Paradigit 2024, Mei
Anonim

Random access memory is een zeer belangrijke indicator van een computer. De snelheid van werken zonder bevriezing van veel applicaties en het systeem is in het algemeen afhankelijk van de hoeveelheid. Om het probleem van het vergroten van de hoeveelheid RAM op te lossen, moet u zich wenden tot RAM. Random Access Memory - een apparaat (module) voor het implementeren van de functies van Random Access Memory. Dat wil zeggen, dit zijn de planken die in het dagelijks leven "werkzaam" worden genoemd.

Hoe u het RAM-geheugen van uw computer kunt vergroten
Hoe u het RAM-geheugen van uw computer kunt vergroten

Het is nodig

  • - een computer
  • - RAM-strips

instructies:

Stap 1

Om het RAM-geheugen van de computer te vergroten, zullen we nieuwe RAM-strips gebruiken. Dit is inderdaad de enige manier om het geheugen te vergroten. Het gebruik van "overklok"-technieken kan leiden tot systeem- of modulecrash", vooral als" overklokken "door een amateur wordt uitgevoerd. Programma's die het geheugen vergroten, optimaliseren het eigenlijk door bepaalde functies en services uit te schakelen. Daarom moet u allereerst bepalen welke RAM-balk voor u geschikt is. Er zijn verschillende soorten: DIMM, DDR, DDR2, DDR3. Zoek uit welke precies voor u geschikt is, anders kan uw computer kapot gaan als u de verkeerde beugel installeert.

Stap 2

Nadat u de benodigde strip hebt gekocht, waarmee het vereiste aantal megabytes voor geheugen kan worden verhoogd, kunt u doorgaan met de installatie. We openen het deksel van de computer. Haal er vooraf alle stekkers uit. Allereerst is de stekker verantwoordelijk voor het verbruik van energie uit het netwerk. Onderzoek de "binnenkant" van uw computer. Zoek nu het slot dat verantwoordelijk is voor het RAM-geheugen. Deze slots bevinden zich meestal rechts van de processor.

Stap 3

Steek (of vervang) de RAM-balk voorzichtig in de sleuf. Speciale houders, die zich aan de boven- en onderkant bevinden, moeten een karakteristieke klik maken. Sluit daarna de computerkap en sluit de stekkers aan. Zet uw computer aan. Mogelijk moet u uw systeem opnieuw installeren. Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer", selecteer "Eigenschappen". Zorg ervoor dat in het geopende venster de hoeveelheid RAM wordt verhoogd.

Aanbevolen: