Hoe Maak Je Een Drakenei?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Drakenei?
Hoe Maak Je Een Drakenei?

Video: Hoe Maak Je Een Drakenei?

Video: Hoe Maak Je Een Drakenei?
Video: Enderdragon ei uit laten broeden! 2024, April
Anonim

Veel nieuwkomers in Minecraft hebben gehoord dat je een drakenei in het spel kunt krijgen. Met mods kun je er zelfs je eigen huisdier van laten groeien. Natuurlijk willen de meeste spelers leren hoe ze zelf een drakenei in Minecraft kunnen maken.

Hoe maak je een drakenei?
Hoe maak je een drakenei?

instructies:

Stap 1

Om een drakenei te maken in het Minecraft-spel, moet je de draak van de rand vinden en verslaan. Nadat je de kwaadaardige baas hebt verslagen, verschijnt het felbegeerde ei bovenaan het portaal dat de uitgang is van de wereld van End.

Stap 2

De testikel is opmerkelijk omdat hij kan teleporteren. Om dit te doen, moet u er met de rechtermuisknop op klikken.

Stap 3

Momenteel kan er geen drakenei worden gemaakt, hoewel het kan worden verkregen door een draak te doden. Maar het heeft ook geen toepassing in Minecraft (hoewel het gebruik ervan gepland is in toekomstige versies van het spel). Ondertussen is het drakenei hoogstwaarschijnlijk een artefact, een symbool van het einde van het spel, een overwinning op de hogere baas.

Stap 4

Om een drakenei te maken, moet je naar de Edge gaan. Dit kan door een speciaal portaal te bouwen.

Stap 5

Om de draak te verslaan en het ei in de wereld van End Minecraft te krijgen, moet je hier goed op voorbereid zijn. Voor bescherming en strijd heb je een diamanten zwaard, pijl en boog en een sterk pantser nodig.

Stap 6

Om de draak te vernietigen, moet je eerst de pilaren vernietigen waarop de bronnen voor het herstellen van zijn gezondheid zich bevinden. Daarna zal het doden van de draak veel gemakkelijker zijn. Het handigste wapen om tegen de gevleugelde baas te vechten, is een boog vol pijlen.

Stap 7

Nadat je het monster hebt verslagen, ontvang je een grote hoeveelheid ervaring en word je de eigenaar van een ei, waaruit je een draak kunt maken.

Aanbevolen: