Hoe Maak Je Een Drakenei In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Drakenei In Minecraft
Hoe Maak Je Een Drakenei In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Drakenei In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Een Drakenei In Minecraft
Video: How to Hatch And Spawn Ender Dragon Egg in Minecraft | 100% Works! 2024, April
Anonim

Dragon Mounts is een mod waarmee je draken kunt laten groeien. Een getemde draak kan door de gamewereld vliegen. Om een drakenmeester te worden, moet je leren hoe je een drakenei maakt in Minecraft.

Hoe maak je een drakenei in Minecraft
Hoe maak je een drakenei in Minecraft

instructies:

Stap 1

Als je speelt met de geïnstalleerde mod, dan is de gemakkelijkste manier om een drakenei in Minecraft te maken, het van twee volwassenen te krijgen. Om dit te doen, hoeft u ze alleen maar in de buurt te houden.

Stap 2

Je kunt een drakenei maken zonder mods en cheats. Om dit te doen, moet je in de wereld komen die de Edge wordt genoemd. Er woont een enorme baas in - de Dragon of the Ender. Je kunt een drakenei krijgen in Minecraft als je de boze baas doodt.

Stap 3

Aanvankelijk zou de End-wereld de laatste plaats zijn waar de speler binnenkwam. De dood van de draak die deze wereld bewoont, betekende het einde van het spel.

Stap 4

Om Draeon of the End te doden, moet je krachtige bepantsering en wapens inslaan, een portaal naar het einde bouwen, daarheen gaan, de baas vinden en deelnemen aan de strijd.

Stap 5

De enige manier om de draak te verslaan is door de bronnen van zijn energieaanvulling te vernietigen. Dit zijn grote pilaren waar het dier naar toe vliegt om het leven te herstellen. Daarna moet je pijlen afvuren op de baas.

Stap 6

Momenteel is er nog geen voortzetting van het spel, maar na een gevecht met een kwaadaardige baas kun je een drakenei maken in Minecraft. In de toekomst beloofden de game-ontwikkelaars na te denken over nieuwe taken met betrekking tot het gebruik van eieren. In de tussentijd heeft het geen significant voordeel, maar fungeert het alleen als een totem - een teken van overwinning op de baas.

Stap 7

Als het je is gelukt om een drakenei te maken in Minecraft, probeer dan de Dragon Mounts-mod te installeren en beleef een onvergetelijke ervaring met het berijden van een vuurspuwend dier.

Aanbevolen: