Hoe De Bijnaamkleur In Garena Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Bijnaamkleur In Garena Te Veranderen
Hoe De Bijnaamkleur In Garena Te Veranderen

Video: Hoe De Bijnaamkleur In Garena Te Veranderen

Video: Hoe De Bijnaamkleur In Garena Te Veranderen
Video: следки крючком тигровым узором тунисским вязанием 1часть ❤👍 2024, April
Anonim

Garena is een programma waarmee gamers van over de hele wereld tegen elkaar kunnen spelen in hun favoriete spellen: Dota, Warcraft, Poker en vele andere. Het emuleert een LAN-spel.

Hoe de bijnaamkleur in Garena te veranderen
Hoe de bijnaamkleur in Garena te veranderen

Noodzakelijk

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - Garena-klant.

instructies:

Stap 1

Installeer de Garena-software op uw computer: ga naar garena.com en download de client vanaf daar, kies de gewenste taal. Voer na het downloaden het installatiebestand uit. Start de client, klik in het geopende venster op de opdracht "Registreren".

Stap 2

Download het Color_Garena-script om een gekleurde bijnaam te maken. Open hiervoor uw browser, volg de link https://depositfiles.com/ru/files/vi3jnebxk. Klik op gratis downloaden, voer het downloadwachtwoord "05" in. Wacht op de download en start het programma Colored Nick in Garen. Voer in het eerste veld bij het opschrift "Uw bijnaam" uw bijnaam in, deze mag niet langer zijn dan vijf tekens. Klik vervolgens op de gekleurde rechthoek om een kleur voor uw bijnaam te selecteren. Klik in het veld "Extra kleuren" op het commando "Definieer kleur", selecteer een kleur voor de bijnaam om deze in te stellen, klik op de knop "OK". In het voorbeeldveld kunt u zien hoe uw toekomstige gekleurde bijnaam eruit zal zien in Garen

Stap 3

Ga naar het veld "Uw bijnaamcode", selecteer deze en klik er met de rechtermuisknop op, selecteer de opdracht "Kopiëren". Plak je bijnaam in het Login-veld van Garena's registratieveld. Als de bijnaam bezet is, herhaalt u de procedure en wijzigt u de bijnaam. Om een gekleurde bijnaam in te voeren, vult u de velden van het registratieformulier in: voer het wachtwoord in, vul vervolgens het veld "Herhaal wachtwoord" in, selecteer uw land, vink het vakje aan naast "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst". Registreer een gekleurde bijnaam in Garena.

Stap 4

Betaal voor de optie "Bijnaam wijzigen" in Garena om de kleur van de eerder geregistreerde bijnaam te wijzigen. Om dit te doen, heb je schelpen nodig, je kunt ze kopen door op de link te klikken https://intl.garena.com/shop/, selecteer de opdracht "Name Changer". Wijzig uw oude bijnaam met behulp van het programma Gekleurde bijnaam in Garen en klik op Wijzigen

Stap 5

Houd er rekening mee dat de kleur van de bijnaam in Garen voor jou niet zichtbaar zal zijn, maar dat andere spelers precies de kleurenversie van de bijnaam zullen zien, zoals je deed in het programma. In de granaat zelf wordt de bijnaam weergegeven in de vorm van de code die u uit het programma hebt gekopieerd, bijvoorbeeld cFFFF0000CyC. Houd er ook rekening mee dat het vrij moeilijk is om een onbezette bijnaam van vijf tekens op te pikken, dus denk van tevoren goed na over je nieuwe bijnaam. Gebruik het programma Kleursjabloon niet om een kleurbijnaam in te stellen, aangezien het kleuren niet correct weergeeft en u mogelijk teleurgesteld bent in het resultaat.

Aanbevolen: