Spel "The Witcher 3": Passage Van De Zoektocht "Bloody Baron"

Inhoudsopgave:

Spel "The Witcher 3": Passage Van De Zoektocht "Bloody Baron"
Spel "The Witcher 3": Passage Van De Zoektocht "Bloody Baron"

Video: Spel "The Witcher 3": Passage Van De Zoektocht "Bloody Baron"

Video: Spel
Video: Почему вы должны приносить в жертву детей Кривого болота в The Witcher 3 - The Whispering Hillock 2024, April
Anonim

Informatie over het voltooien van de "Bloody Baron"-zoektocht in het spel "The Witcher 3" is handig voor gamers. Het doel van de zoektocht - The Witcher moet uitzoeken waar hij prinses Cyril kan vinden.

Een spel
Een spel

De zoektocht naar de verdomde baron

In dit stadium moet je Roach's paard zadelen en naar Vronitsy gaan, rechtstreeks naar het kasteel van de baron. Voor verdere evenementen is het passeren van de vorige speurtochten van groot belang. Als je in de vorige in de herberg alle bezoekers hebt gedood, kun je niet door de poort naar het kasteel gaan. We zullen een oude man moeten zoeken in het dorp. Het zal niet moeilijk zijn - de rest van de bewoners verspreiden zich van de Witcher in angst, met als resultaat dat de oude man de enige is die in zicht blijft. Hij zal een vergoeding vragen, maar zal uitleggen hoe het mogelijk is om zonder problemen de kasteelpoorten te passeren.

Als u terughoudend bent om te betalen, kunt u zelf proberen een oplossing te vinden. Als je hem ziet, begin dan af te dalen in de put. Hij gaat een donkere grot in, maar om bij het kasteel te komen, moet je er doorheen. Helpt de zichtbaarheid van het elixer genaamd "Cat" te verbeteren. Meteen nadat het je gelukt is om uit de put te komen, zal de Blood Baron verschijnen.

Afbeelding
Afbeelding

De baron zal Geralt vertellen dat Cyril echt in zijn kasteel was. Nu begint een parallelle zoektocht, die 'The Story of Ciri: King of the Wolves' wordt genoemd. De speler treedt bij het passeren op voor Ciri. Na afloop van de proefperiode gaat het gesprek verder. De baron stelt een voorwaarde aan Geralt. Als de Witcher de rest van de informatie wil hebben, zal hij moeten uitzoeken waar de vrouw en dochter van de Baron zijn verdwenen.

Het is vermeldenswaard dat de zoektocht genaamd "The Bloody Baron" niet de enige is op dit niveau. Samen met hem moet je andere taken uitvoeren. Onmiddellijk nadat het gesprek is afgelopen, worden nieuwe tests gelanceerd - "Family Matters" en "Ciri's Room".

Ciri's kamer

Om de kamer te vinden waar Cyril woonde, ga je naar de eerste verdieping. Deze kamer is gelegen naast de keuken. De speler komt binnen en stuit onmiddellijk op een tol - hij moet worden meegenomen. In het midden van de kamer ligt een stapel kleren die van het meisje waren - ze moeten worden onderzocht.

Er ligt een boek op tafel in de kamer dat gelezen moet worden, ga dan naar de keuken. Je zult een gesprek hebben met het meisje Gretka die daar is - ze zit op een afstand. Geef haar het bijpassende speeltje terug. Als je Gretka naar Ciri vraagt, zal ze antwoorden dat ze hoorde over de wens van de prinses om haar vriend te helpen.

Familieaangelegenheden

Om de zoektocht te beginnen, gaat de Witcher de kamers verkennen die toebehoorden aan de vermisten. Ze bevinden zich op de bovenste verdieping van het huis. In Tamara's kamers is er een sleutel en een vat voor wierook, een bed waar je een voodoo-pop in de buurt vindt.

Nu moet je het zogenaamde hekseninstinct gebruiken. Ga in de richting van de geur die door de wierook is achtergelaten. Ze leiden je naar de bijkeuken waar het altaar van de Eeuwige Vlam zich bevindt. Ga dan naar Anna's kamer. Daarin is het noodzakelijk om de kandelaar die op de tafel staat te onderzoeken, de muur zorgvuldig te onderzoeken met sporen van de hangende afbeelding. De gemaakte foto wordt aan de linkerkant geplaatst en blokkeert het gat in de muur van de kast. Als je door de kast gaat en hem opent, kun je het zelf zien. Je kunt er ook achter komen dat hier onlangs iemand heeft gevochten.

We moeten de tafel, waarop boeken en bloemen liggen, naderen en onderzoeken. Een andere tafel, met gemorste wijn op het blad, staat bij de ingang. Het is ook de moeite waard om te zien. Wanneer de Witcher een onbegrijpelijke geur detecteert, moet je zijn spoor volgen. Wanneer je op de plek komt waar de geur verdwijnt, zie je een uitstekende vloerplank. Onderzoek het - er is een talisman.

Keer terug naar waar de baron wacht en praat over wat je hebt geleerd. Omdat de Bloody Baron dronken was in de nacht van de verdwijning van zijn familie, herinnerde hij zich niet veel. De mascotte is volgens hem gebouwd door een lokale heks. De Baron zal de Witcher adviseren om hem te bereiken.

Huis van Vorozhey

Soldaten staan in de buurt van het huis van de tovenaar - vier. De hekser kan ze doden - of proberen uit te vinden wat ze hier nodig hebben, waarna ze zelf vertrekken. Maar een dergelijke ontwikkeling van gebeurtenissen vereist de voorafgaande vervulling van voorwaarden - de Witcher mag niemand in de herberg doden. Als dit niet lukt, zullen de soldaten vragen wie hij is, en wanneer ze het antwoord horen, zullen ze zich haasten om hem aan te vallen.

Afbeelding
Afbeelding

De waarzegger, die het amulet ziet, zal bevestigen dat dit zijn werk is. Hij creëerde een talisman om Anna te beschermen tegen vijandige magie. Vorozhei stemt ermee in om Geralt te helpen, maar eerst moet je zijn vermiste geit vinden. Ze kan reageren op de bel - nadat ze deze heeft ontvangen van de eigenaar van de geit, moet Geralt op zoek gaan.

Wanneer de geit wordt gevonden, begint de tovenaar te toveren. Hij zal er niet achter komen waar de vermiste dochter en vrouw van de Baron nu zijn, maar hij zal ontdekken dat Anna de dag ervoor een miskraam heeft gehad. Het overleden kind werd niet begraven zoals het hoort, dus veranderde hij in een juk - een monster dat bloed zuigt van zwangere vrouwen. Nu moeten we het vinden en het dan vernietigen of er een chura van maken. De baron weet waar het graf van de yogoshi is.

Afbeelding
Afbeelding

Twijfel en besluit

Er is een vuur in de buurt van het kasteel - de stallen die bij de bar in brand zijn gestoken, branden. Een bruidegom rent naar Geralt toe en vraagt om hulp - zijn broer werd achtergelaten in het vuur. De speler beslist zelfstandig of hij de redding ter hand neemt. Daarna moet je de baron benaderen - hij is onvriendelijk en Geralt zal met hem moeten vechten. Als de baron tot bezinning komt, moet je met hem praten. De hekser moet beslissen of hij hem wil doden of in leven houden, om ervoor te zorgen dat hij verandert in een chura. Gebruik in het laatste geval spookolie voor je zwaard.

Daarna ga je samen met de baron naar het graf. Om het monster gek te maken, moet de baron het in zijn armen naar het kasteel dragen en het beschermen tegen de aanval van geesten. Om het proces te beïnvloeden, moet de Witcher het teken "axiya" gebruiken. Er werd een graf gegraven onder de veranda van het huis van de baron, waar een speciale rite over het juk zal worden uitgevoerd en begraven. De hekser stuurt de baron naar bed en verwacht dat de igoshi in een chura verandert.

Churo

De opkomende chur zal wegrennen - volg hem. Als gevolg hiervan zal hij de hekser naar de teerplant leiden. Nadat je de binnenplaats hebt geïnspecteerd, blijf je overboord gaan totdat je een plaats bereikt waar het lijk van een paard en rotte monsters op de weg liggen. Geralt gaat de strijd met hen aan. Dan moet je het paardenkarkas inspecteren en verder met de chur meegaan.

De volgende stop is bij het huis van een visser die de familie van de baron hielp bij de ontsnapping. In eerste instantie zal hij beginnen te ontkennen, maar de zoon van de visser zal per ongeluk de waarheid onthullen. De visser zal bevestigen dat hij de vrouwen echt heeft geholpen, en zal zelfs vertellen waar Tamara nu is, en over het monster dat Anna meenam. Nu heeft de hekser genoeg informatie verzameld die kan worden ingewisseld voor een verhaal over het lot van Ciri. Maar voordat hij naar het kasteel gaat, kan hij Tamara in Ochsenfurt bezoeken.

Tamara

De dochter van de baron woont in het huis van Wojciech en hoopt dat ze eindelijk haar moeder zal vinden, met de hulp van zijn soldaten. Ze wil niets van haar vader horen, omdat ze hem haat en niet terug zal gaan. Het heeft geen zin om haar te overtuigen, dus de Witcher kan alleen zelf terugkeren naar de baron.

Als je in dit stadium een gesprek met Tamara mist, veranderen de gevolgen.

Anna

Wanneer de Witcher de zoektocht "Mistress of the Forest" voltooit, komt er informatie beschikbaar over waar Anna is gebleven. Hij zal de baron kunnen vertellen dat ze in dienst is van de heksen uit de Krivoukhovy-moerassen. Na een kort gesprek zal de baron vertellen wat er met Ciri is gebeurd en Geralt vragen om samen naar de moerassen te gaan om Anna terug naar huis te brengen. U kunt weigeren en akkoord gaan.

Keer terug naar het moeras

Afbeelding
Afbeelding

In deze zoektocht blijft het om naar het dorp Steigers te gaan. Van de bewoners bleef alleen de hoofdman over, die zal vertellen over de doodsoorzaak van alle bewoners, en hoe recentelijk jagers op tovenaars met een meisje naar de moerassen vertrokken. De baron gaat naar de moerassen waar hij Anna zal vinden, die een watervrouw is geworden. Dan gaat de Witcher naar de kelder - om Anna te redden, moet je een van de vier poppen kiezen die zich daar bevinden. Maar zelfs als de keuze juist is (een pop met een paarse bloem), verandert Anna in een mens en sterft.

Terugkerend naar het kasteel van de baron, zal Geralt hem zien ophangen van verdriet. In dit stadium wordt de zoektocht als voltooid beschouwd.

Aanbevolen: