Spel "The Witcher 3: Hearts Of Stone": Walkthrough

Inhoudsopgave:

Spel "The Witcher 3: Hearts Of Stone": Walkthrough
Spel "The Witcher 3: Hearts Of Stone": Walkthrough

Video: Spel "The Witcher 3: Hearts Of Stone": Walkthrough

Video: Spel
Video: Прохождение игры The Witcher 3: Hearts of Stone |Заклинание: Стартовый капитал| №69 2024, Mei
Anonim

The Hearts of Stone DLC voor de populaire game The Witcher 3: Wild Hunt werd in oktober 2015 uitgebracht voor alle drie de platforms pc, PlayStation 4 en Xbox One. Deze add-on, aangenaam voor de fans van het spel, gaf hen meer dan 10 uur aan spannende nieuwe avonturen van Geralt, ontmoetingen met nieuwe en verschillende tegenstanders, de mogelijkheid om unieke bepantsering, wapens en artefacten te vinden.

Een spel
Een spel

Plot en gameplay

"The Witcher" is een spel in de stijl van Slavische fantasie gebaseerd op de beroemde cyclus van A. Sapkovsky, waarin de hoofdpersoon voortdurend moeilijke morele keuzes moet maken. Hij reist door een magische wereld, waar hij moet vechten tegen nachtmerrieachtige monsters, van mooie vrouwen moet houden en hoop moet geven aan gewone mensen.

Aanvankelijk was het de bedoeling om een taak te introduceren op basis van het Poolse sprookje over Pan Twardowski, die zijn ziel aan de duivel verkocht, in de plot van het spel. Maar de schrijvers van CD Projekt RED lieten zich een beetje meeslepen en het resultaat was een hele reeks speurtochten waarvoor een nieuwe locatie en personages nodig waren. Dus er was een voortzetting van de derde "Witcher", genaamd "Hearts of Stone", die de eerste toevoeging werd.

Afbeelding
Afbeelding

Geralt begint dit hoofdstuk van zijn avonturen in de stad Ochsenfurt, waar hij de opdrachten van de mysterieuze "Mister Mirror" moet uitvoeren. Twee andere hoofdpersonages zijn een oude vriend van Shani uit het eerste deel van het spel en de hoofdman van de overvallers Olgerd von Everek, die er een puinhoop van heeft gemaakt die de hekser nog lang zal moeten opruimen.

In de add-on is de Velen / Novigrad-locatie uitgebreid, zijn nieuwe vaardigheden, wapens, bepantsering en harnas voor Roach verschenen, zijn nieuwe kaarten en het rune-betoveringssysteem enigszins veranderd. Het supplement wordt aanbevolen om te worden voltooid door een held met een niveau van minimaal 35.

Verhaalmissies

1. "De eerste scheuten van het kwaad" - deze zoektocht zal onmiddellijk beschikbaar zijn na het installeren van de update en het starten van de game. De taak staat op het bord bij de herberg genaamd "Seven Cats", in de buurt van Novigrad. Pas nadat Geralt in de buurt verschijnt, komt er een man die na een gesprek met de hekser een advertentie op het bord zal plaatsen, hij zal ook de weg wijzen aan zijn meester, die opdracht gaf om een bevel te plaatsen om het monster te doden van de grachten. Trouwens, je kunt niets van het bord nemen.

Dit is een overvaller genaamd Olgerd von Everek, die met zijn boeven op het landgoed Garin woont. Zijn huis ligt ten noordoosten van Ochsenfurt. Na met hem te hebben gepraat, gaat de hekser "naar zaken" en zal de pad doden in de kerkers van de stad, hoewel niet helemaal succesvol, terwijl hij een oude vriend Shani ontmoet. En dan zal hij in gevangenschap wakker worden op een schip als beschuldigd van het doden van een pad, dat wil zeggen, een Ofir-prins.

Gunther o'Dim zal Geralt helpen ontsnappen. Na wat avonturen en een serieuze strijd met een detachement krijgers (waarin een sterke tovenaar aanwezig is), moet de held rusten en tegen de volgende middernacht op het kruispunt bij het dorp Yantra komen. Daar wacht de hekser weer op een gesprek met Gunther en de weg naar Olger. Het landgoed van de ataman staat in brand en je zult met hem moeten vechten, waarna Geralt wordt gedwongen om drie wensen van de overvaller te vervullen.

Afbeelding
Afbeelding

2. "Sesam, doe open!" - het eerste bevel (of verlangen) van Olgerd. Dit is een echte reeks stadsavonturen waarin de speler aangename prestaties kan behalen en oude bekenden kan ontmoeten.

Aangezien het huis waar de hoofdman en zijn bende plezier hadden, is afgebrand, heeft hij een nieuw landgoed nodig. Hij wil een nieuw huis en stuurt Geralt om hem het "Huis van Borsodi" te bezorgen. De Witcher moet naar het veilinghuis Oxenfurt gaan en deelnemen aan de veiling. De "juiste" foto wordt de "specerijenhandelaar" genoemd. En dan moet je stiekem het huis binnensluipen, en hiervoor zal Geralt de steun inroepen van zowel oude kennissen als vreemden. De ontwikkeling van het plot hangt af van de keuze met wie je op avontuur gaat. Maar alles zal tot één ding komen: de succesvolle voltooiing van de taak.

3."En ik was daar, honingbier drinken" - een nogal grappige ketting waarin Olgerd de taak geeft om alle grillen van de geest van zijn overleden broer Vitold te vervullen, met zijn brief. Bij deze taak moet je eerst Shani ontmoeten in de stadskliniek en samen naar het landgoed Everek gaan. Dit is een echt spookhuis, maar Geralt moet de crypte binnengaan met de overblijfselen van Vitold en hem oproepen. De rustplaats van broer Olgerd is de eerste kist rechts met een oude sabel ernaast.

Dan zal de hekser het oproepingsritueel lezen en een heel stel geesten zal voor hem verschijnen - de voorouders van de Everek-clan, extreem boos dat de vreemdeling het bloed van hun erfgenaam in zijn handen heeft. Nadat hij de geesten heeft vernietigd, kan Geralt communiceren met Witold zelf, die de hekser om zijn lichaam zal vragen om eindelijk plezier te hebben vanuit het hart en eeuwige vrede te vinden.

Afbeelding
Afbeelding

3. "En ze leefden nog lang en gelukkig" - de laatste wens van de hebzuchtige hoofdman, die hij zal aankondigen in de taverne "Alchemy". Hij vraagt hem een magische roos te brengen, die hij ooit aan zijn verlaten vrouw heeft gegeven. Deze keer zal de hekser het herenhuis van de familie Everek moeten betreden door de binnenplaats te betreden via een opening in het hek. Na het gevecht met de Keymaster is het de moeite waard om zijn schop op te pakken - dit is een uniek wapen dat de eigenaar kan genezen voor 10% van de aangerichte schade.

De roos kan pas worden gevonden als je met Iris von Everek zelf kunt praten. Maar het bleek dat ze al was gestorven aan melancholie en eenzaamheid, en alleen haar boze geest bezoekt het huis soms. Geralt zal puzzels moeten oplossen, geesten moeten bestrijden, de wereld moeten bezoeken op de foto getekend door een vrouw …

4. "Wie zaait de wind …" - de laatste zoektocht in verband met Olgerd. Geralt zal op de maan zijn en hij zal moeten beslissen of hij de ziel van de verraderlijke leider aan de duivel wil geven of hem probeert te vernietigen, waarbij hij zijn meest satanische plannen voor de toekomst vernietigt. Bij het kiezen van het tweede pad moet de hekser Shezlock ontmoeten, een intelligente en ietwat gekke professor die zal helpen een verstandig plan op te stellen om de duivel te doden.

Secundaire taken

1. "Heldere middernacht" - tijdens de zoektocht naar het entertainment van Witold krijgt Geralt de gelegenheid om een gepassioneerde nacht door te brengen met de mooie Shani.

Afbeelding
Afbeelding

2. "Een spreuk. Startkapitaal "- automatisch genomen bij het onderzoeken van het bord aan het begin van de uitbreiding. Nadat hij de runenmeester van Ophir heeft geholpen (met geld natuurlijk), krijgt Geralt de volgende taak.

3. “Betovering. Betaal voor kwaliteit - dit is het, de volgende. Dit is echt een gedoe. De hekser zal uit de grond van zijn hart moeten rennen en veel geld moeten uitgeven, terwijl hij tegelijkertijd zeldzame materialen moet vinden, waaronder een jadesteen, maar niet voor zichzelf, maar allemaal voor dezelfde Ophir-tovenaar. Uiteindelijk zal de blanke het beu zijn om een loopjongen te zijn en zal hij trots de Meester verlaten, terwijl hij tegelijkertijd toegang krijgt tot verbeteringen en nieuwe runen.

4. "Paardenrennen: snel als de westenwind" - niet ver van Novigrad in het dorp Bronovitsy is er een klein kamp van reizigers, waar Geralt een gesprek over paarden zal beginnen en natuurlijk niet zal weigeren om aan iedereen te bewijzen dat zijn voorn sneller is dan alle volbloedhengsten en tegelijkertijd een nieuw tuig zal aanschaffen.

Verborgen missies

1. "Zonder een spoor" - in hetzelfde dorp Bronovitsy is er een prikbord waarop je deze taak kunt vinden. Geralt gaat de wildernis in, waar een ouder echtpaar woont en veel geheimen verbergt. Er zijn verschillende eindes in deze zoektocht - het hangt allemaal af van de keuze van de speler en zijn verlangen om zich met andermans zaken te bemoeien.

2. "Cry and Pay" - een grappige hint over het gebruik van bugs in het spel "The Witcher 3". Wanneer de hekser zich op het marktplein van Ochsenfurt bevindt, zal een kleine ambtenaar, een strenge belastinginner, zich tot hem wenden en van Geralt een volledige rekening eisen van de herkomst van zijn geld.

3. "Collector" - als tijdens de passage van de zoektocht "Sesame, open up!" de hekser zal een goede indruk maken op de kenner van het schilderen (door de "juiste" afbeelding te kopen), een kleine maar leuke extra taak zal beschikbaar zijn.

4. "Zwaard, honger en verraad" - precies in het noorden van Novigrad is er een eenzaam huis, waaromheen verdronken mensen zwermen. De schat is gemarkeerd op de kaart. En ergens hier is het zeker…

Afbeelding
Afbeelding

5. "Rose op een rood veld" is een heksenbevel, dat kan worden overgenomen van Adele, die de hekser stopte na een bezoek aan Olger. Hier zal Geralt een echte onderzoeker moeten zijn en de moord op een vriendin moeten ontrafelen door naar het dorp Lukovets te gaan, waar een klein kamp van de ridderorde is.

Zoals gewoonlijk moet de speler meer aandacht besteden aan mensen, objecten, kleine dingen en details, en zich onderdompelen in de wereld van de avonturen van de heks. Immers, alles in het spel Witcher 3 kan naar een andere schat leiden, en vreemden zullen je vertellen hoe je een schoen vist, varkens drijft, een reinigingsdrankje bereidt en nog veel meer.

Aanbevolen: