Hoe Spellen Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Spellen Te Blokkeren
Hoe Spellen Te Blokkeren

Video: Hoe Spellen Te Blokkeren

Video: Hoe Spellen Te Blokkeren
Video: Adblockers - Tips en Advies (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Er zijn een groot aantal verschillende computerspellen op internet. Je kunt ze eindeloos spelen. In dit opzicht kan er een behoefte zijn om het spel te blokkeren. Hoe deze operatie uit te voeren? Het lijkt erop dat dit niet kan. Dat is het echter niet. Het is heel eenvoudig om dit te doen, maar u moet zich aan bepaalde stappen houden.

Hoe spellen te blokkeren
Hoe spellen te blokkeren

Noodzakelijk

Persoonlijke computer

instructies:

Stap 1

Je kunt het spel als volgt blokkeren. Ga naar de lokale schijf "C", waar alle systeemprogramma's zijn opgeslagen. Selecteer de Windows-map. Er wordt een venster geopend waarin u de map "system32" vindt. Ga erop in. Selecteer de naam "stuurprogramma's". Klik met de muis op deze map en deze wordt geopend. Zoek dan naar "etc". Open ook deze map. Selecteer en klik op hosts met de rechtermuisknop. Selecteer "Openen met Kladblok" in het vak. Er verschijnt een tekst voor je. Voer in plaats daarvan 127.0.0.1 in en schrijf de naam van de spelserver. Sla de wijzigingen op onder de naam "hosts". Nu kan niemand anders spelen. De game wordt alleen ontgrendeld als je de vorige tekst in "hosts" herstelt.

Stap 2

Je kunt de spelbestanden vinden om te blokkeren. Verwijder daar verschillende bibliotheken die nodig zijn om het spel uit te voeren. Het is nu onmogelijk om dit spel te spelen. Probeer een andere methode. Ga naar de gamemap. Klik met de rechtermuisknop op een lege plek in het venster. Ga naar het gedeelte 'Eigenschappen'. Selecteer "Beveiliging". Daar kun je op de doos "Alles ontkennen" of iets dergelijks zetten.

Stap 3

Ga naar de "Start" van de computer. Klik op het tabblad "Uitvoeren" en voer "Secpol.msc" in. Selecteer de kolom "Softwarebeperkingsbeleid". Klik op het gedeelte "Aanvullende regels". Klik in het rechterveld op. Maak een hash-regel. Stel het gewenste uitvoerbare bestand in. Klik vervolgens op "Toepassen". Ga terug naar het softwarebeperkingsbeleid. Roep in het rechterveld van de eigenschap een object zoals Force aan. Klik hiervoor met de rechtermuisknop. Controleer alles behalve DLL's en lokale beheerders. Om een spel op een computer of een ander programma te blokkeren, moet je het volgende doen. Zoek het bestand met de extensie ".exe" en verwijder het. Nu start het spel niet meer.

Aanbevolen: