Hoe Spellen Te Vertalen

Inhoudsopgave:

Hoe Spellen Te Vertalen
Hoe Spellen Te Vertalen

Video: Hoe Spellen Te Vertalen

Video: Hoe Spellen Te Vertalen
Video: Hoe werkt Google Vertalen? 2024, Maart
Anonim

Het kost veel tijd om een nieuw spel in het Russisch of een andere taal te vertalen. Voor bestaande games zijn in de meeste gevallen al vertaalprogramma's geschreven, vooral als het een vrij populaire ontwikkeling is.

Hoe spellen te vertalen
Hoe spellen te vertalen

Noodzakelijk

Internet toegang

instructies:

Stap 1

Download een versie van het spel die is vertaald in een taal waar je geen moeite mee hebt en waarmee je het liefst zou werken. Maak een back-up van de gamebestanden in een map die niet is gekoppeld aan haar of haar ontwikkelaar, zodat je de opgeslagen bestanden in de toekomst kunt gebruiken en niet opnieuw een bepaald stadium van het spel hoeft te doorlopen. Het zal u ook helpen uw gegevens te beschermen tegen schade veroorzaakt door programmaconflicten.

Stap 2

Als je geen versie van het spel hebt met een ondersteunde taal, doorzoek dan de sites en forums die aan dit spel zijn gewijd en probeer aanvullend materiaal te vinden dat door een afzonderlijk element is geïnstalleerd voor vertaling.

Stap 3

Zodra u het gewenste hulpprogramma hebt gevonden, bekijkt u de gebruikersrecensies. Het is het beste om die opties te kiezen die positieve eigenschappen hebben, let ook op de correspondentie van de softwareversie waarvoor het hulpprogramma is bedoeld.

Stap 4

Controleer na het downloaden de uitgepakte bestanden op virussen en kwaadaardige code, voltooi de installatie door het installatiebestand uit te voeren door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Het spel moet gesloten zijn op het moment van de operatie.

Stap 5

Als je de versie van het spel waarin je geïnteresseerd bent niet hebt gevonden, vertaal het dan zelf met speciale programma's. Je kunt ze gemakkelijk op internet vinden, er zijn er niet veel, maar ze komen vrij vaak voor bij gebruikers. Kies er een die het beste bij uw criteria past en gebruik deze voor vertaling.

Stap 6

Houd er rekening mee dat deze programma's in de meeste gevallen werken op basis van uw aankoop van een licentie om het te gebruiken, dus bereid vooraf een van de rekenhulpmiddelen voor die door de softwareleverancier worden ondersteund.

Aanbevolen: