Hoe Flash-spellen Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Flash-spellen Te Openen
Hoe Flash-spellen Te Openen

Video: Hoe Flash-spellen Te Openen

Video: Hoe Flash-spellen Te Openen
Video: Unblock adobe flash player is blocked in google chrome||Fix adobe flash content was blocked on edge 2024, Maart
Anonim

Moderne Flash-games zijn de beste oplossing voor een aangenaam tijdverdrijf met het hele gezin, omdat hun verscheidenheid gewoonweg indrukwekkend is. Ze hebben veel voordelen, ze zijn bijvoorbeeld kleiner in vergelijking met conventionele spellen. Bovendien hoeven sommige Flash-games niet naar een pc te worden gedownload: open deze gewoon en je duikt in de heldere gamewereld.

Hoe Flash-spellen te openen
Hoe Flash-spellen te openen

Noodzakelijk

een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Ga naar een site die een grote verscheidenheid aan Flash-games aanbiedt, met behulp van een bekende browser, bijvoorbeeld Internet Explorer. Zorg ervoor dat deze browser het Flash-spel kan openen (al deze spellen zijn in ShokWave Flash - swf-formaat). In principe zijn er geen problemen met het openen van flash-games, maar als de browser het swf-bestand nog steeds niet kan openen, is dit een teken dat er geen plug-ins in zitten waarmee je bestanden van dit formaat kunt openen. Download plug-ins en installeer ze handmatig, of probeer de pagina te vernieuwen.

Stap 2

Zorg ervoor dat Adobe Flash Player op uw pc is geïnstalleerd. Zo niet, download en installeer het. De swf-bestanden worden meestal gemaakt met Adobe Flash, dus Flash-games zouden probleemloos moeten werken met Adobe.

Stap 3

Controleer of de videospelers die op uw pc zijn geïnstalleerd de mogelijkheid ondersteunen om bestanden met swf-indeling te openen. Als al je inspanningen niet succesvol zijn, download dan Media Player Classic - dit programma zal zeker de Flash-game openen.

Stap 4

Gebruik Millenium Flash Player 4.4.5 om flashgames te openen. Met deze speciale software kunt u zowel flash-films die naar een pc zijn gedownload, afspelen als Flash-games rechtstreeks openen, dat wil zeggen, zonder ze te downloaden van de bronnen van het wereldwijde netwerk.

Aanbevolen: