Hoe Swf-spellen Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Swf-spellen Te Draaien
Hoe Swf-spellen Te Draaien

Video: Hoe Swf-spellen Te Draaien

Video: Hoe Swf-spellen Te Draaien
Video: How to open (.swf) Files with "Adobe Flash" 2024, April
Anonim

Flash-animatie is tegenwoordig verre van de laatste plaats in de branche van het bouwen van websites en het weergeven van afbeeldingen. Het nieuwe animatieformaat, swf, kan door elke moderne browser worden geopend. flash-technologie is ontworpen om met alle soorten browsers te werken.

Hoe swf-spellen te draaien
Hoe swf-spellen te draaien

Noodzakelijk

  • Software:
  • - elke internetbrowser;
  • - Kmspeler.

instructies:

Stap 1

De letterlijke vertaling van swf (ShockWave Flash) is "Shockwave Flash". Op basis hiervan kan men vermoeden hoe populair deze animatierichting is. Daarom kan elke moderne browser die onder Windows draait, Unix-systemen swf weergeven.

Stap 2

Om de swf-animatie te bekijken, moet u de nieuwste versie van de internetbrowser installeren, dit kan op de officiële website van het bedrijf. U moet een extra plug-in voor uw browser downloaden - Adobe Flash Player. Het is vermeldenswaard dat deze plug-in niet vereist is voor de Google Chrome-browser. het is al ingebouwd in het programma, wanneer de browser wordt bijgewerkt, wordt deze plug-in automatisch bijgewerkt.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op het animatiebestand en selecteer "Openen met" in het contextmenu. Als een van de browsers die u hebt geïnstalleerd niet tot de voorgestelde opties behoort, klikt u op "Programma selecteren".

Stap 4

Selecteer in het geopende venster het juiste programma, als het niet in deze lijst staat, klik dan op de knop "Bladeren". Geef het pad naar het uitvoerbare bestand van de toepassing op en klik op de knop "Openen". Vink in het programmaselectievenster het vakje aan naast 'Gebruik het voor alle typen van dit type'.

Stap 5

Bestanden in swf-formaat kunnen ook worden geopend met elke videospeler, overweeg om Kmplayer als voorbeeld te gebruiken. Na installatie kunnen flash-animatiebestanden op dezelfde manier worden geopend als met behulp van een internetbrowser, of u kunt het bestand standaard starten vanuit het programmavenster.

Stap 6

Open Kmplayer door te dubbelklikken op het monitorpictogram. Druk op de toetsencombinatie Ctrl + O om de flash-film te openen, deze begint automatisch te spelen.

Stap 7

In 99 van de 100 gevallen speelt Kmplayer video's af zonder speciale codecs te installeren, maar makers van animaties gebruiken verschillende methoden voor het coderen van videobeelden, dus soms is het de moeite waard om op veilig te spelen en de meest voorkomende set K-lite Codec Pack-codecs te installeren.

Aanbevolen: