Een Gedownload Spel Van Internet Installeren

Inhoudsopgave:

Een Gedownload Spel Van Internet Installeren
Een Gedownload Spel Van Internet Installeren

Video: Een Gedownload Spel Van Internet Installeren

Video: Een Gedownload Spel Van Internet Installeren
Video: Sketchup les 1 Downloaden, instelleren en basisinstellingen 2024, April
Anonim

Games die van internet kunnen worden gedownload, worden meestal in drie formaten gedistribueerd: afbeeldingen, desks en installatiebestanden. Om een spel te installeren dat van internet is gedownload in een of ander formaat, moet u acties uitvoeren die specifiek zijn voor het formaat.

Een gedownload spel van internet installeren
Een gedownload spel van internet installeren

Noodzakelijk

Daemon Tools en WinRAR zijn mogelijk vereist

instructies:

Stap 1

Games en alle programma's in het ".iso"-formaat zijn afbeeldingen. Om afbeeldingen op uw computer te installeren, hebt u het programma Daemon Tools nodig. Daemon Tools kan van internet worden gedownload of vanaf een schijf worden geïnstalleerd - het programma wordt vaak gedistribueerd op softwareschijven.

Met behulp hiervan wordt na installatie een extra virtuele cd-rom gemaakt in Deze computer. Naast de klok, in de lade, verschijnt een pictogram in de vorm van een schijf met een bliksemschicht. Klik erop met de rechtermuisknop, selecteer "Mount Image" en zoek in het verkennervenster dat verschijnt het bestand van het gedownloade spel in het ".iso"-formaat. Na het mounten van de schijf, wat een paar seconden duurt, ga je naar "Deze computer" en start je de virtuele schijf door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop.

Stap 2

De bureaus zijn een spel verdeeld in vele archieven. De archieven hebben meestal de indeling ".rar" of ".zip", ze zijn even groot, bijvoorbeeld elk 200 MB.

Om het spel te installeren, moet je eerst de bureaus uitpakken. Om dit te doen, hebt u het shareware WinRAR-programma nodig, download het van internet en installeer het. De archieven (tafels van het spel) krijgen de vorm van een stapel boeken. Om het spel uit te pakken, klikt u met de rechtermuisknop op het eerste bureau (meestal eindigt de naam op "00" of "01") en selecteert u "Bestanden uitpakken". Wacht op 100% extractie en installeer het spel. In de meeste gevallen zal het geëxtraheerde spel een ISO-image blijken te zijn. Zie dan stap één.

Stap 3

Ten slotte zijn de installatiebestanden een normaal installatiebestand, door erop te dubbelklikken met de linkermuisknop, verschijnt het spelinstallatievenster.

In dit geval wordt het spel zoals gewoonlijk geïnstalleerd - laat de installatie worden aangegeven, het proces van installatie en opname op de harde schijf vindt plaats en de installatie is voltooid. Gewoonlijk worden spellen met een klein volume in dit formaat op internet geplaatst. De installatiebestanden zijn in de meeste gevallen in het “.exe” formaat.

Aanbevolen: