Een Spel Installeren Vanuit Een Afbeeldingsbestand

Een Spel Installeren Vanuit Een Afbeeldingsbestand
Een Spel Installeren Vanuit Een Afbeeldingsbestand

Video: Een Spel Installeren Vanuit Een Afbeeldingsbestand

Video: DE ULTIEME BRANDWEER GAME! 2022, September
Anonim

Het is gebruikelijk om een ​​bestand met een virtuele kopie van een fysieke schijf met de extensie *.cue, *.iso, *.mds, *.mdf, *.ccd, *.nrg of *.btw een schijfkopie te geven. Virtuele ramdisk impliceert de aanwezigheid van een virtuele schijf die is ontworpen om met het geselecteerde bestand te werken.

Een spel installeren vanuit een afbeeldingsbestand
Een spel installeren vanuit een afbeeldingsbestand

Noodzakelijk

  • - Daemon Tools;
  • -Alcohol 120%

instructies:

Stap 1

Zoek de map met de afbeelding van de geselecteerde schijf en start deze, als het systeem het bestand herkent, door erop te dubbelklikken.

Stap 2

Download en installeer het schijfemulatieprogramma van Daemon Tools op uw computer. Het programma bestaat in twee versies: betaalde Pro en gratis Lite. Voor de behoeften van de gemiddelde gebruiker is de gratis versie die gratis te downloaden is op internet voldoende.

Stap 3

Roep het contextmenu van de geïnstalleerde applicatie op door met de rechtermuisknop op het pictogram met een bliksemschicht in het systeemvak rechtsonder in het beeldscherm te klikken en het item "Emulatie" te selecteren.

Stap 4

Selecteer Alle opties AAN en ga naar Virtuele cd/dvd-rom.

Stap 5

Selecteer "Drive 0: [X:] Empty" en selecteer de schijfkopie die u wilt openen in het nieuwe dialoogvenster Afbeelding selecteren.

Stap 6

Druk op de knop "Openen" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en ga naar het hoofdmenu van het "Start"-systeem.

Stap 7

Vouw het knooppunt Deze computer uit en selecteer de gemaakte virtuele schijf.

Stap 8

Zoek het vereiste bestand (in de meeste gevallen - AutoRun of Setup) en start de installatie van het spel.

Stap 9

Download en installeer de toepassing Alcohol 120% op uw computer.

Stap 10

Voer het programma uit en ga naar het item "Instellingen".

Stap 11

Geef het aantal vereiste schijven op in het veld "Aantal virtuele schijven" en vink de selectievakjes aan in de vakjes "Beelden opnieuw koppelen bij opnieuw opstarten van systeem" en "Beeld op apparaat 0 monteren door te dubbelklikken".

Stap 12

Klik op OK om de opdracht te bevestigen en sleep de schijfkopie naar het toepassingsvenster Alcohol 120%.

Stap 13

Roep het contextmenu van het gemaakte object op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Mount to device" te selecteren. Deze actie zorgt ervoor dat het gewenste spel automatisch wordt geïnstalleerd.

Populair per onderwerp