Een Gedownload Spel Starten Start

Inhoudsopgave:

Een Gedownload Spel Starten Start
Een Gedownload Spel Starten Start

Video: Een Gedownload Spel Starten Start

Video: [PS2] FREE MC BOOT ЗАПУСК ИГР БЕЗ ПРОШИВКИ БЕЗ ДИСКА ИГРЫ С ФЛЕШКИ ЖЕСТКОГО ДИСКА 2022, November
Anonim

Om dergelijke problemen te voorkomen, moet u de informatie over het spel zorgvuldig lezen. Er zijn twee hoofdtypen voor het plaatsen van games op sites. Ofwel is de game verpakt in een archief zoals Winrar en ZIP, ofwel zijn dit afbeeldingsbestanden. Vandaag zullen we een voorbeeld bekijken van hoe de gedownloade game uit het archief kan worden uitgevoerd.

Een gedownloade game starten
Een gedownloade game starten

Het is nodig

Geef voor minder verwarring de juiste locatie voor het spel op. Zorg ervoor dat u het archief controleert op virussen en andere malware. We hebben een gedownload archief nodig met ons favoriete spel

instructies:

Stap 1

Je moet het spel downloaden naar de harde schijf van je computer en de map openen met het archief erin.

Stap 2

Dubbelklik vervolgens op de snelkoppeling, weergegeven als een stapel boeken, of als u een zip-archief heeft, heeft de snelkoppeling de vorm van twee Latijnse letters Z.

Stap 3

Daarna wordt het contextmenu van het programma geopend, waarin aan de linkerkant de bestanden van het spel zelf worden weergegeven. Dat kunnen er veel zijn, en onder deze bestanden vind je natuurlijk een bestand onder de omschrijving: Installeren. Haast je niet, want de archiver begint het spel uit te pakken in een tijdelijke map. En het is niet altijd handig om ernaar te zoeken, vooral niet voor een onervaren gebruiker.

Stap 4

Selecteer alle bestanden in het archief. U moet bestanden selecteren met de sneltoets: (Ctrl + A). Vervolgens, bij voorkeur op het bovenste bestand in de kolom, moet u met de rechtermuisknop klikken om een ​​klein venster te laten verschijnen. Selecteer in het venster dat verschijnt de regel "Uitpakken naar de opgegeven map".

Stap 5

We geven het pad aan om het spel uit te pakken. Bijvoorbeeld schijf D: map rar. Nu moeten we wachten op het uitpakken van de game. De snelheid van het proces hangt af van het volume van het spel. 5 tot 15 minuten. Het wordt niet aanbevolen om tijdens het proces games of andere krachtige applicaties uit te voeren. Dit kan het proces aanzienlijk vertragen of zelfs een fout veroorzaken.

Stap 6

Open na voltooiing de map met het reeds uitgepakte spel. Het uitgepakte spel bevat verschillende systeembestanden. Selecteer het pictogram "Setup" en begin met het installeren van het spel.

Stap 7

Voordat we met de installatie van het spel beginnen, wordt ons aangeboden om direct x bij te werken en aanvullende software te installeren. U kunt het installeren van extra software overslaan als u dat wilt.

Stap 8

Vervolgens moet je het installatiepad voor het spel registreren. Standaard worden alle games op de C:-schijf geïnstalleerd, maar je kunt een map maken op een andere partitie op je harde schijf. Schijf D / spellen.

Stap 9

We wachten geduldig tot de installatie van het spel is voltooid, zodra het bericht "Installatie voltooid" verschijnt, start u het spel via de snelkoppeling op het bureaublad.

Populair per onderwerp