Waar Updates Worden Gedownload

Inhoudsopgave:

Waar Updates Worden Gedownload
Waar Updates Worden Gedownload

Video: Waar Updates Worden Gedownload

Video: Waar Updates Worden Gedownload
Video: 4DNCasts - 05 - Wat maakt F# zo ontzettend vet? 2024, Mei
Anonim

Moderne besturingssystemen ondersteunen software-updates, die fixes bevatten voor de beveiliging en functionaliteit van de computer. Om deze updates te downloaden, worden speciale hulpprogramma's gebruikt die de benodigde bestanden opslaan in afzonderlijke mappen op de computer, waarmee de installatie van nieuwe softwarepakketten wordt uitgevoerd.

Waar updates worden gedownload
Waar updates worden gedownload

instructies:

Stap 1

Microsoft-systemen gebruiken Windows Update om updates te downloaden. Dit hulpprogramma communiceert automatisch met de server van het bedrijf, die nieuwe datapakketten host. Indien beschikbaar, downloadt en bewaart het programma de ontvangen gegevens automatisch in de juiste sectie van het systeem.

Stap 2

In Windows worden updates gedownload naar de downloadmap van de systeemcatalogus. U kunt deze map vinden via "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C" - Windows - SoftwareDistribution. Dit is een map die automatisch door het systeem wordt gescand. Als het bestanden bevat, start Windows automatisch de installatie.

Stap 3

Als er tijdens de software-update fouten optreden, kunt u alle bestanden in deze map handmatig verwijderen. Om dit te doen, selecteert u eenvoudig alle documenten en drukt u op de Del-toets van het toetsenbord of gebruikt u het contextmenu dat wordt opgeroepen wanneer u op de rechtermuisknop drukt. Na het verwijderen downloadt Windows Update automatisch de benodigde gegevens voor installatie opnieuw en probeert vervolgens opnieuw updates op het systeem te installeren.

Stap 4

U kunt deze bestanden ook opslaan als u het systeem opnieuw installeert en wilt voorkomen dat u wacht op het downloaden van nieuwe updatebestanden. Om dit te doen, plaatst u het opslagmedium in het computerstation en kopieert u de inhoud van de updatemap ernaar. Nadat u Windows opnieuw hebt geïnstalleerd, kopieert u deze bestanden naar dezelfde map voor de volgende installatie.

Stap 5

Als u geen Windows-updates wilt ontvangen, gaat u naar Menu Start - Configuratiescherm - Systeem en beveiliging. Klik in de lijst met secties op "Windows Update". Klik in het menu aan de linkerkant op "Instellingen configureren". Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Belangrijke updates" "Niet controleren op updates" en klik op "OK". Nadat u deze instellingen hebt geselecteerd, wordt Windows Update uitgeschakeld.

Aanbevolen: