Hoe De Heer Van De Ringen Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Heer Van De Ringen Te Spelen
Hoe De Heer Van De Ringen Te Spelen

Video: Hoe De Heer Van De Ringen Te Spelen

Video: Hoe De Heer Van De Ringen Te Spelen
Video: 5 Minute Features: Lord of the Rings: Fellowship of the Ring 2024, Mei
Anonim

The Lord of the Rings is een cultwerk van J. R. R. Tolkien. Nadat de film op basis van het boek was uitgebracht, zijn er veel computerspellen gemaakt, die fans met plezier spelen. Echter, net zoals de helden van het boek er lang over deden om te winnen, vinden spelers het soms moeilijk om met speurtochten om te gaan.

Hoe de heer van de ringen te spelen
Hoe de heer van de ringen te spelen

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire spellen is The Lord of the Rings: Conquest, dat de grootste veldslagen van de trilogie bevat. Voor de eerste keer kan de speler niet alleen een van de goodies kiezen, maar ook de krachten van het kwaad besturen door een leger van orcs en Uruk-hai te verzamelen. De speler krijgt vier karakterklassen om uit te kiezen: zwaardvechter, tovenaar, boogschutter en huurmoordenaar, die elk hun eigen voor- en nadelen hebben. De zwaardvechter vecht goed in close combat, maar hij moet vaak zijn gezondheid herstellen. De tovenaar vernietigt met succes vijanden terwijl hij op afstand blijft. Het belangrijkste voor de speler is om een lading te verzamelen en niet geraakt te worden. De moordenaar komt onzichtbaar met een dolk achter de vijandelijke linies binnen, maar loopt het risico tegen een vijandelijk mes aan te lopen. De boogschutter vecht met pijlen met verschillende eigenschappen (giftig, explosief) en geeft ook de voorkeur aan langeafstandsgevechten.

Stap 2

In het eerste deel van "Confrontation" moet de gebruiker door acht niveaus gaan: de War of the Ring, Helm's Deep, Isengard, Morian Mines Restoration, Osgiliath, Minas Tirith, Pelennor Fields, Minas Morgul en Black Gate. De grootste moeilijkheid die een speler kan tegenkomen tijdens het voltooien van "Confrontatie" is het onvermogen om Sauron te doden. Kies een boogschutter om onherstelbare schade toe te brengen aan de belangrijkste schurk van Middle-earth. De schutter moet de toren beklimmen, de pijl in brand steken, het vizier richten en pas dan snel uit dekking komen en schieten. Twee of drie van dergelijke schoten zijn genoeg om de Black Lord te doden. En om te recupereren kan de boogschutter zich achter een muur verschuilen.

Stap 3

Nadat Frodo de ring naar Orodruin heeft gegooid en het spel voorbij is, wordt de gebruiker gevraagd om aan de andere kant te spelen. Je hebt zeven missies, waarvan de eerste - Sauron's Revenge, is om de ring van de hobbit te pakken, klaar om hem in de mond van de vulkaan te gooien. Nadat je de zoektocht met succes hebt voltooid, ga je in de tegenovergestelde richting: Ring of Sauron, Osgiliath, Minas Tirith, Moria's Dungeon, Zavetr, Rivendell en tenslotte de Shire.

Aanbevolen: