Hoe Video Van De Camera Af Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van De Camera Af Te Spelen
Hoe Video Van De Camera Af Te Spelen

Video: Hoe Video Van De Camera Af Te Spelen

Video: Hoe Video Van De Camera Af Te Spelen
Video: GoPro Hero 8: How to Transfer Video u0026 Photos to Computer (Several Ways) 2024, Mei
Anonim

Veel moderne digitale camera's hebben een video-opnamefunctie. Uiteraard is het bekijken van de ontvangen video's met behulp van het scherm van dit apparaat uiterst onhandig.

Hoe video van de camera af te spelen
Hoe video van de camera af te spelen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - kaartlezer;
  • - televisie;
  • - RCA-kabel.

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om videobestanden te bekijken die met een digitale camera zijn verkregen. De eenvoudigste is om de informatie die u nodig hebt naar de harde schijf van uw computer te kopiëren. Sluit de camera met een geschikte USB-kabel aan op uw pc.

Stap 2

Zet de camera aan en wacht tot er een nieuw apparaat wordt gedetecteerd. Open het menu Deze computer. Blader naar de inhoud van de geheugenkaart van de camera. Kopieer de gewenste videobestanden naar de harde schijf van uw computer.

Stap 3

Start de video met een speciaal programma. Als het prioriteitshulpprogramma de taak niet aankan, update dan de codecs voor de speler. Hierdoor wordt het aantal bestandstypen dat wordt ondersteund door het programma dat u gebruikt, uitgebreid.

Stap 4

U kunt de gewenste informatie ook kopiëren zonder de camera op een computer aan te sluiten. Gebruik hiervoor een kaartlezer. Verwijder de USB-stick uit de camera en sluit deze aan op het opgegeven apparaat. Volg de stappen in stap twee en drie.

Stap 5

Als er geen vaste computer is, kunt u de tv gebruiken om video van de camera te bekijken. Veel digitale camera's worden geleverd met een speciale kabel met twee RCA-connectoren.

Stap 6

Sluit het apparaat aan op de tv met behulp van de opgegeven adapter. Selecteer in de tv-instellingen de gewenste signaalbron. In dit geval is dit het RCA IN-item. Zet de camera aan. Open de lijst met bestanden op de USB-stick.

Stap 7

Zorg ervoor dat het beeld correct wordt weergegeven op het tv-scherm. Begin met het bekijken van het videobestand. Als uw tv niet over de gewenste zenders beschikt, gebruik dan de dvd-speler als adapter. Sluit de speler aan op de tv en sluit op zijn beurt aan op de schijflezer.

Stap 8

Pas de instellingen voor je dvd-speler en tv aan. Start het videobestand via het cameramenu.

Aanbevolen: