Hoe Speel Je Contra Met Een Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Contra Met Een Modem
Hoe Speel Je Contra Met Een Modem

Video: Hoe Speel Je Contra Met Een Modem

Video: Hoe Speel Je Contra Met Een Modem
Video: Modem vs Router - What's the difference? 2024, April
Anonim

Counter Strike spelen via een inbelverbinding is heel goed mogelijk, maar met enkele beperkingen. Het instellen van de parameters van een dergelijke verbinding vereist geen speciale kennis en wordt uitgevoerd met behulp van standaard systeemtools.

Hoe speel je Contra met een modem
Hoe speel je Contra met een modem

instructies:

Stap 1

Bepaal wie de server voor het Counter Strike-spel wordt en wie de klant. Roep daarna op de servercomputer het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de standaardkoppeling uit en vouw het koppelingsknooppunt uit. Start de toepassing "Wizard nieuwe verbinding".

Stap 2

Plaats het selectievakje in de regel "Een directe verbinding met een andere computer tot stand brengen" in het dialoogvenster van de wizard dat wordt geopend en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken. Selecteer de optie "Inkomende verbindingen accepteren" in het nieuwe dialoogvenster en klik nogmaals op de knop "Volgende".

Stap 3

Vink alle selectievakjes in het volgende wizardvenster aan en bevestig uw keuze door op de knop "Volgende" te klikken. Schakel het selectievakje in de regel "Virtual private verbindingen toestaan" in en gebruik opnieuw de knop "Volgende". Klik op de koppeling Toevoegen in het nieuwe dialoogvenster Gebruiker selecteren en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de vereiste regels van het autorisatieformulier in.

Stap 4

Ga naar het knooppunt "Programma's selecteren om met het netwerk te werken" en gebruik de knop "Configureren" om het dialoogvenster "Eigenschappen internetprotocol" te openen. Typ de gewenste waarden voor de IP-adressen van de host- en clientcomputers in de overeenkomstige velden van het volgende dialoogvenster en klik op "Voltooien" om de wizard op de servercomputer te voltooien.

Stap 5

Herhaal de bovenstaande procedure op de clientcomputer en selecteer de opdracht "Verbinden met internet". Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop "Volgende" te klikken en selecteer het item "Verbinding handmatig instellen" in een nieuw wizardvenster.

Stap 6

Klik op de knop "Volgende" en markeer het selectievakje in het veld "Via gewone modem" in het volgende dialoogvenster. Voer een naam in de regel "Naam serviceprovider" in en typ het telefoonnummer dat door de modem zal worden gebruikt in het volgende venster. Klik op de knop OK om de wijzigingen op te slaan en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de vereiste velden van het machtigingsformulier in. Klik op Voltooien om de wizardtoepassing te sluiten.

Aanbevolen: