Hoe Saves Op NFS Most Wanted Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Saves Op NFS Most Wanted Te Installeren
Hoe Saves Op NFS Most Wanted Te Installeren

Video: Hoe Saves Op NFS Most Wanted Te Installeren

Video: Hoe Saves Op NFS Most Wanted Te Installeren
Video: NFS: Most Wanted - ТОП-5 СЕЙВОВ ДЛЯ ИГРЫ! 2024, April
Anonim

Tijdens de passage van sommige spellen, waaronder arcadespellen, zijn er fasen die moeilijk zijn. Soms kan het tot enkele uren duren om een missie te voltooien. Om dit te voorkomen, volstaat het om de opgeslagen bestanden van internet te kopiëren.

Hoe saves op NFS Most Wanted te installeren
Hoe saves op NFS Most Wanted te installeren

Noodzakelijk

  • - computerspel NFS: Most Wanted;
  • - een computer met een internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Spaargelden voor veel computerspellen zijn uitwisselbaar, d.w.z. als je wilt, kun je de "opslaan"-bestanden van je vriend kopiëren en de oude bestanden ermee vervangen. Maar als er internet is, heeft het geen zin om naar vrienden of kameraden te gaan. De voltooide save kan worden gedownload op de volgende pagina

Stap 2

Klik op de gedownloade pagina op de link "Download" en selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de optie "Opslaan". Druk vervolgens op de knop "OK" of druk op Enter en geef de map op voor het opslaan van het archief. Na een paar seconden worden de bestanden gedownload.

Stap 3

Voordat u bestanden uitpakt, is het raadzaam om het archief te scannen met een antivirusproduct. Als u dergelijke hulpprogramma's niet hebt geïnstalleerd en er niet mee hebt gewerkt, wordt aanbevolen om de gratis versie van Kaspersky Anti-Virus naar uw harde schijf te downloaden via de volgende link

Stap 4

Als uw internetverbinding het downloaden van grote bestanden niet toestaat, kunt u een online scanner gebruiken in plaats van een antivirusprogramma. Open de volgende link https://www.virustotal.com, klik op de knop Bestand kiezen en wijs naar het recent gedownloade archief. Klik vervolgens op de knop Scan it en wacht op de scanresultaten. Als er virussen worden gevonden, wordt het ten zeerste aanbevolen om dit archief te verwijderen en een ander archief te downloaden.

Stap 5

Nu kunt u het archief uitpakken naar elke map. Let op de inhoud van het archief, in het rar-archief vindt u twee zip-archieven. Pak het vereiste archief uit (alle missies voltooid of alleen de laatste) en verplaats de inhoud naar de map C: Documents and Settings / _user_name_My DocumentsNFS Most Wanted directory. In sommige versies van besturingssystemen heeft de map Mijn documenten een andere naam - Mijn documenten.

Stap 6

Start het spel en klik bij het selecteren van een speler op de regel met de nieuwe naam. In sommige gevallen kunnen nieuwe saves niet in het spel worden geladen. Dit probleem treedt op vanwege de lange naam van de opslagmap. Keer terug naar de map "Mijn documenten", druk op de F2-toets (om de naam te wijzigen) en verkort de profielnaam tot 3 letters. Druk op de Enter-toets en start het spel opnieuw.

Aanbevolen: