Hoe Het Stuur Af Te Stemmen In NFS Most Wanted

Inhoudsopgave:

Hoe Het Stuur Af Te Stemmen In NFS Most Wanted
Hoe Het Stuur Af Te Stemmen In NFS Most Wanted

Video: Hoe Het Stuur Af Te Stemmen In NFS Most Wanted

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 😱 НОВАЯ ГРАФИКА В NEED FOR SPEED MOST WANTED 2005 [Игры На Прокачку] 2023, Januari-
Anonim

Veel kinderen en zelfs volwassenen dromen ervan om racer te worden. Dankzij computerspellen en de nieuwste consoles kan iedereen zich nu een echte piloot voelen van een krachtige auto. Voor een comfortabel spel moet de stuurbevestiging echter correct zijn geconfigureerd.

Hoe het stuur af te stemmen in NFS Most wanted
Hoe het stuur af te stemmen in NFS Most wanted

Het is nodig

  • - spelcomputer;
  • - instructie;
  • - 220 volt stopcontact;
  • - pad van vilt of ander zacht materiaal.

instructies:

Stap 1

Bestudeer zorgvuldig de instructies die bij de gameconsole worden geleverd. Bekijk ook de etiketten en afbeeldingen op de doos. Heel vaak past de fabrikant een gedetailleerd aansluitschema en instellingen voor de settopbox toe op de buitenkant van het pakket.

Stap 2

Over het algemeen is de procedure voor het aansluiten van alle settopboxen identiek. Het kan alleen in kleine dingen verschillen vanwege bepaalde functies.

Stap 3

Selecteer het tafeloppervlak waarop u het stuur zelf monteert. Installeer het en draai de plastic bevestigingsbouten vast. Zorg ervoor dat de bevestigingen het stuur stevig vasthouden, aangezien de meeste aanbouwmodellen zijn uitgerust met een ingebouwde vibratiemodule. Het is het beste om een ​​kussentje van vilt of ander zacht materiaal onder de ankerpunten te leggen.

Stap 4

Sluit de pedalen en het stuur in serie aan. Schakel de voedingsadapter van de settopbox in. Sluit de settopbox aan op uw computer.

Stap 5

Installeer de schijf die bij de settopbox wordt geleverd. Start het op. Er wordt een venster geopend voor de eerste installatie van uw gameconsole op uw computermonitor.

Stap 6

Lees de tekst van elke stap aandachtig en volg de aanwijzingen die zijn geschreven. Het systeem zal aanbieden om de geïnstalleerde apparatuur te diagnosticeren.

Stap 7

In hetzelfde programma kunt u basisparameters configureren, bijvoorbeeld stuurrespons, stuurkrachtteruggave, versnellingspedaalscherpte, trillingssterkte.

Stap 8

Start je computer opnieuw op. Start de NFS Most Wanted-game. Ga naar Instellingen. Selecteer in het controllermenu de stuurbevestiging. Stel hier de acties voor elke knop in. Het is het beste om aan elke knop een specifieke actie toe te wijzen, omdat na de eerste installatie de opdrachten soms worden omgekeerd.

Stap 9

Ga naar de modus voor één speler en rijd een paar ronden om de nauwkeurigheid van alle instellingen te controleren. Breng indien nodig wijzigingen aan.

Stap 10

Als de console slecht reageert op het indrukken van knoppen of helemaal niet werkt in de game, dan betekent dit dat dit model de NFS Most Wanted game niet ondersteunt.

Stap 11

Ga voor andere problemen naar het NFS Most Wanted-forum. Daar vind je veel nuttige informatie over consoles en gameplay.

Populair per onderwerp