Waar Te Saven Voor NFS Underground 2

Inhoudsopgave:

Waar Te Saven Voor NFS Underground 2
Waar Te Saven Voor NFS Underground 2

Video: Waar Te Saven Voor NFS Underground 2

Video: Waar Te Saven Voor NFS Underground 2
Video: КАК ВСТАТЬ НА ДЫБЫ В NFS: UNDERGROUND 2 2024, April
Anonim

Moderne games zijn steeds moeilijker "in één keer" te voltooien. Steeds vaker is het nodig om te conserveren, om niet alles opnieuw te beginnen. NFS Underground 2, het iconische racespel, is geen uitzondering. Waar gooi je de save voor "Underground 2"?

Waar te saven voor NFS Underground 2
Waar te saven voor NFS Underground 2

instructies:

Stap 1

Sommige saves in het spel zijn automatisch. Wanneer je toernooiraces of drifts wint, worden nieuwe kaartpunten geopend en zijn de competities zelf een soort "checkpoints". Let op, gratis races, beweging door de stad is niet van toepassing op het toernooirooster. Daarom moet het apart worden bewaard, met alle verdiende beoordelingspunten en prijzengeld.

Stap 2

In tegenstelling tot zijn voorganger kreeg Underground 2 een hele stad voor vrij verkeer, en dit was een echte revolutie in racesimulators. In de eerste game in de Need For Speed-serie kon je alleen door de levels stappen, dus opslaan van de game was niet nodig. Een optie Opslaan als is toegevoegd aan het menu van de tweede game.

Stap 3

Klik op "Opslaan als". U wordt gevraagd een naam voor het opslaan in te voeren. Kies de meest relevante, geschikte naam ("Poort", "Winkel", "Benzinestation"), zodat het later gemakkelijker is om te onthouden tot welke fase van het spel het behoort.

Stap 4

Standaard bevinden alle opslagbestanden zich in de map NFS Underground 2 in de map Mijn documenten. De naam van de catalogus is "Saves".

Stap 5

Je kunt je save voor Underground 2 uploaden naar online bronnen. Dan kunnen andere spelers de race starten vanuit de levels die je hebt geopend. Populaire services Gamesave.ru en Stopgame.ru bieden de mogelijkheid om gratis opgeslagen bestanden te uploaden en downloaden.

Stap 6

Als u uw successen niet wilt delen, maar wilt profiteren van anderen, kunt u de save voor NFS Underground 2 downloaden op deze portals in de sectie "Saves". Nu moet je ze uploaden naar de opslagmap in je hoofdmap (bijvoorbeeld C / NFS Underground2 / Saves.

Stap 7

Open het item "Opslaan" in het spel. Selecteer de naam van de opslag, klik op "Openen". Je kunt het spel starten vanuit de positie van een andere gamer.

Aanbevolen: