Hoe Het Spel Te Laten Draaien Zonder Een Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Te Laten Draaien Zonder Een Schijf
Hoe Het Spel Te Laten Draaien Zonder Een Schijf

Video: Hoe Het Spel Te Laten Draaien Zonder Een Schijf

Video: Hoe Het Spel Te Laten Draaien Zonder Een Schijf
Video: [PS2] GRATIS MC BOOT RUNNING GAMES ZONDER FIRMWARE ZONDER DISC GAMES VANAF DE HARDE SCHIJF 2024, April
Anonim

Wanhoop niet als de schijf dringend moet worden geretourneerd en het spel weigert te werken zonder. Sla de afbeelding van het spel gewoon op uw computer op en voer het uit op een virtuele schijf.

Hoe het spel te laten draaien zonder een schijf
Hoe het spel te laten draaien zonder een schijf

Noodzakelijk

Alcohol 120%-programma, dat kan worden gedownload van www.alcohol-soft.com

instructies:

Stap 1

Download en installeer om te beginnen het programma Alcohol 120%, waarmee u schijfkopieën kunt kopiëren, virtuele schijven kunt maken en schijven van afbeeldingen kunt afspelen.

Stap 2

Plaats de schijf in het station, voer het programma uit en selecteer vervolgens het menu-item "Afbeeldingen maken". Selecteer in de afbeeldingswizard die wordt geopend op het tabblad Leesopties de map op uw computer waar u het afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op de knop Start. De inhoud van de schijf wordt gekopieerd naar een afbeeldingsbestand.

Stap 3

Nadat u het proces voor het opslaan van de afbeelding met succes hebt voltooid, moet u een virtueel schijfstation maken waarop de gekopieerde schijf wordt afgespeeld. Klik hiervoor in het menu "Instellingen" op het pictogram "Virtuele schijf" en selecteer de waarde "1" voor het item "Aantal virtuele schijven". Het programma zal 1 virtuele schijf op uw computer aanmaken. Als u meerdere schijven tegelijk vanuit images moet uitvoeren, maakt u het juiste aantal virtuele schijven.

Stap 4

Nu kun je het spel starten. Klik in het hoofdvenster van het programma met de rechtermuisknop op het pictogram van de gemaakte virtuele schijf en selecteer Afbeelding koppelen in het contextmenu. Deze opdracht kan ook worden uitgevoerd door op de toets Ins (Insert) te drukken. Selecteer in het venster dat verschijnt het opgeslagen afbeeldingsbestand. Het programma zal het aankoppelen en de spelschijf openen.

Aanbevolen: