Hoe Fallout 3 Te Patchen

Inhoudsopgave:

Hoe Fallout 3 Te Patchen
Hoe Fallout 3 Te Patchen

Video: Hoe Fallout 3 Te Patchen

Video: Hoe Fallout 3 Te Patchen
Video: Fallout 3 "Баги, Приколы, Фейлы" 2024, April
Anonim

Fallout 3 is een populaire game met fans over de hele wereld. Het spel zit vol met levendige graphics, indrukwekkende effecten en interessante uitdagingen. Om de gameplay te verbeteren, gebruiken spelers patches - kleine gratis toevoegingen aan de game die de problemen en fouten die tijdens de ontwikkeling zijn gemaakt, elimineren.

Hoe Fallout 3 te patchen
Hoe Fallout 3 te patchen

instructies:

Stap 1

Met patches kunt u enkele fouten herstellen en wijzigingen aanbrengen die nodig zijn om extra functies uit te voeren. Bovendien kunnen add-ons een veelvoorkomend compatibiliteitsprobleem met besturingssystemen oplossen. Tot op heden zijn er veel patches en add-ons ontwikkeld die dit toch al verslavende spel nog interessanter maken. Het is voldoende om de meest geschikte add-on voor jezelf te kiezen en deze te installeren. Voor het grootste deel zijn patches cumulatief, dat wil zeggen dat ze verbeteringen van eerdere versies bevatten en op elke versie van het spel zijn geïnstalleerd.

Stap 2

Om een patch in een Fallout 3-game te installeren, moet je de game zelf installeren. Kies de meest geschikte patch voor uw versie met alle benodigde functies en mogelijkheden. Download dan alle add-ons die je nodig hebt. Ze kunnen op veel gameforums en -sites worden gedownload.

Stap 3

Pak de bestanden uit voor de add-ons Operation Anchorage, Mothership Zeta, Pitt, Point Lookout en Broken Steel en kopieer ze naar de map met de game al geïnstalleerd in Fallout 3\Data. Kopieer vervolgens de eerder gedownloade set bestanden naar de map Fallout 3. Tijdens het kopiëren zou het bericht "Bestanden vervangen" moeten verschijnen, klik op "Ja".

Stap 4

Om conflicten met het russian.esp-taalbestand te voorkomen, installeert u een speciale patch die u kunt vinden en downloaden op de website van de ontwikkelaar of op een ander forum dat aan dit spel is gewijd. In de laatste fase start je Fallout Launcher en controleer je alle add-ons en patches die je hebt geïnstalleerd. Dat is alles, start nu het spel en geniet ervan.

Aanbevolen: