Waarom Fallout 3 Vastloopt?

Inhoudsopgave:

Waarom Fallout 3 Vastloopt?
Waarom Fallout 3 Vastloopt?

Video: Waarom Fallout 3 Vastloopt?

Video: Fallout 3 - СЕКРЕТНЫЕ ЛОКАЦИИ | СЕКРЕТЫ И ТАЙНЫ Fallout 3 2022, December
Anonim

Fallout 3 is een van de meest verwachte games. Helaas kunnen sommige gebruikers na aankoop van de game het spel vastlopen. Ze worden geassocieerd met veel verschillende factoren.

Waarom fallout 3 vastloopt?
Waarom fallout 3 vastloopt?

Fallout 3

Fallout 3 is een voortzetting van de eens zo sensationele game. Ze hebben heel lang op haar gewacht en toen ze in de winkelrekken verscheen, begonnen ze snel op te kopen. Na het installeren van het spel, ondervonden sommige gebruikers dat het spel op verschillende plaatsen vastliep (zelfs als het spel op moderne computers werd gelanceerd).

Allereerst moet u natuurlijk controleren of uw computer aan de minimale systeemvereisten voldoet. Als alles in orde is, moet het probleem in een ander worden gezocht, en als het niet overeenkomt, betekent dit maar één ding: het is tijd om de componenten van de personal computer te veranderen.

Het moet ook gezegd worden dat als je het Windows 7-besturingssysteem hebt geïnstalleerd en als je een multi-coreprocessor hebt, het spel zeker zal vertragen en vastlopen. Misschien heeft dit probleem te maken met de optimalisatie van de game zelf voor dit besturingssysteem.

Ten eerste is het het beste om niets in de gamedirectory's te veranderen, maar gewoon de stuurprogramma's voor de videokaart en geluidskaart bij te werken. Je kunt het beste nog steeds DirectX,.NET Framework en XLiveRedist updaten naar de nieuwste versie. Het is mogelijk dat zelfs na deze eenvoudige manipulaties het spel goed werkt, maar als het toch blijft vastlopen, moet je bepaalde codes in een speciaal spelbestand invoeren.

Hoe het probleem met vastlopen in Fallout 3 op te lossen?

Om het probleem op te lossen, moet u het bestand Fallout.ini vinden. Ga hiervoor naar "Mijn documenten", zoek de map My Games en vervolgens de map Fallout 3. Alle gebruikersinformatie over de game (instellingen, saves, etc.) wordt hier opgeslagen. In de sectie Algemeen moet de gebruiker de regel bUseThreadedAI = 0 vinden, waar hij de waarde "0" moet vervangen door "1". Bovendien moet nog een opdracht aan dezelfde sectie worden toegevoegd - iNumHWThreads = 2. Vervolgens moeten alle wijzigingen worden opgeslagen. Na deze wijzigingen zal het spel stabiel en zonder vastlopen draaien. Voor het geval dat, is het beter om eerst een reservekopie van het Fallout.ini-bestand te maken (je hebt het nodig als er iets misgaat).

Het is ook de moeite waard eraan te denken dat als je geen gelicentieerd exemplaar van de game hebt gekocht, maar deze bijvoorbeeld op een torrent hebt gedownload, het probleem hoogstwaarschijnlijk rechtstreeks verband houdt met de "aanpassingen" van piraten die proberen het beveiligingssysteem te omzeilen. Misschien moet het bekend zijn dat illegale kopieën van het spel niet altijd verschillen in hun prestaties en veel verschillende nadelen kunnen hebben, waaronder het bevriezen van het spel.

Populair per onderwerp