Hoe De Fallout 3-mod Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Fallout 3-mod Te Gebruiken
Hoe De Fallout 3-mod Te Gebruiken

Video: Hoe De Fallout 3-mod Te Gebruiken

Video: UPDATED for 2020! - How To Setup and Install Mods For Fallout 3 2022, December
Anonim

Mods zijn add-ons voor computergames, die in de regel worden geschreven door externe ontwikkelaars met behulp van de SDK of speciale programma's die zijn ontworpen om games aan te passen. Momenteel zijn er veel mods voor de game Fallout 3, waardoor je kunt diversifiëren en de gameplay interessanter kunt maken.

Hoe de Fallout 3-mod te gebruiken
Hoe de Fallout 3-mod te gebruiken

Het is nodig

  • - het spel Fallout 3;
  • - ArchiveInvalidation ongeldig gemaakt;
  • - Fallout Mod-manager;
  • - Fo3Edit;
  • - Fallout Mod-sorteerder.

instructies:

Stap 1

Download de mod voor het spel Fallout 3. Je kunt ze vinden op verschillende gespecialiseerde spelsites die zijn gewijd aan de instellingen en de passage van dit spel. In de regel zijn deze bestanden gecomprimeerd, dus u moet een Zip- of WinRAR-archiver op uw computer installeren. Sommige mods vereisen ook speciale programma's die van dezelfde site kunnen worden gedownload.

Stap 2

Pak de mod-map uit. De meeste wijzigingen bestaan ​​uit bestanden met de extensies esp en esm. Soms zijn er ook mappen met texturen, muziek, video's en andere. Voordat u doorgaat met de installatie van mods, moet u de oude instellingen afzonderlijk kopiëren. Hiermee kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke staat in geval van een storing of incompatibiliteit van de add-on.

Stap 3

Kopieer alle mappen en bestanden in het archief, behalve het Readme-tekstbestand, naar de Data-directory. Als je de game standaard installeert, bevindt deze map zich in "C: / Program Files / Bethesda Softworks / Fallout 3 / Data /". Als de mod uit Russische mappen bestaat of bestanden bevat die al in de gamedirectory staan, lees dan eerst de instructies in het Readme-bestand, dat optionele plugin-instellingen kan bevatten.

Stap 4

Download dan het ArchiveInvalidation Invalidated-programma, dat je nodig hebt om de meeste mods te activeren. Hiermee kunt u de normale werking van de modellen, geluiden en texturen van de add-on aanpassen. Het volstaat om de applicatie te downloaden, te starten en op de knop "Activeren" te klikken.

Stap 5

Download daarna het programma Fallout Mod Manager (FOMM), dat nodig is om plug-ins te activeren en mods uit te voeren. Voer het uit en vink het vakje aan naast de gewenste bestanden. Onthoud dat je één voor één mods aan de game moet toevoegen en vervolgens elke keer de prestaties ervan moet controleren.

Stap 6

Gebruik Fo3Edit of Fallout Mod Sorter om conflicten op te lossen en het spel te stabiliseren met verschillende mods. De applicaties zijn vrij eenvoudig en duidelijk te gebruiken.

Populair per onderwerp