Hoe Te Patchen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Patchen?
Hoe Te Patchen?

Video: Hoe Te Patchen?

Video: Hoe Te Patchen?
Video: ►подтяжка лица ПЛАСТЫРЕМ. КАК быстро РАЗГЛАДИТЬ МОРЩИНЫ. как УХУДИТЬ ЛИЦО. 2024, Mei
Anonim

Bij het gebruik van computerhulpmiddelen, met name computers en laptops, doet u dagelijks een beroep op gespecialiseerde programma's. Dit kunnen programma's zijn van zowel een kantoorplan (tekstverwerkers) als complexe computersystemen. Alle programma's zijn ontworpen om uw werk gemakkelijker te maken. De tijd verstrijkt en er verschijnen software-updates, nieuwe toevoegingen (patches) worden uitgebracht.

Hoe te patchen?
Hoe te patchen?

Het is nodig

  • - patch (meerdere patches)
  • - software
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Na verloop van tijd raken de functies van programma's verouderd, ze moeten worden verbeterd. Programmeurs vinden dergelijke fouten en proberen ze op tijd te repareren. Daarom is het noodzakelijk om minstens één keer per maand te controleren op een programma-update op de officiële website. Als het programma op uw computer is geregistreerd in het systeem van de auteur van het programma, zal het downloaden van een update ernaar niet moeilijk zijn. De aanvulling (patch) gaat altijd vergezeld van instructies voor het installeren van deze update. Als een dergelijke instructie om de een of andere reden niet in de kit is opgenomen, is dat oké. Deze instructie is te vinden op de officiële website of op het forum van dit programma. Bovendien zijn er momenteel tal van thematische fora op internet.

Hoe te patchen?
Hoe te patchen?

Stap 2

U hebt de patch dus met succes gedownload en nu moet u deze installeren. In de regel bevinden patches zich in archieven (.zip of.rar), wanneer ze naar een computer worden gedownload. Daarom moeten ze uit de archieven worden uitgepakt met een van de volgende opties:

- uitpakken naar een tijdelijke map;

- direct uitpakken in de programmadirectory.

Als u de eerste methode hebt gekozen, moet u na het uitpakken in een tijdelijke map de patchbestanden naar de map met het programma overbrengen.

Hoe te patchen?
Hoe te patchen?

Stap 3

Ga naar de map met het programma, zoek de recent gekopieerde patches en voer ze uit. Klik in de dialoogvensters op "Volgende" (Volgende), ga akkoord met de gebruikersovereenkomst. Aangezien patches worden uitgegeven door programmafabrikanten, hoeft u zich geen zorgen te maken over de installatie ervan - het programma zal u vertellen of de patch niet is geïnstalleerd. Voer het programma uit om te controleren of de patch correct is geïnstalleerd.

Aanbevolen: