Een Account Herstellen In Stream

Inhoudsopgave:

Een Account Herstellen In Stream
Een Account Herstellen In Stream

Video: Een Account Herstellen In Stream

Video: Een Account Herstellen In Stream
Video: Как создать аккаунт в STEAM (легкий и новый способ) 2021 2024, April
Anonim

Steam is een speciale service waarmee u via internet kunt zoeken, kopen, downloaden en computerspellen, wijzigingen en toevoegingen eraan kunt bijwerken. Om met deze service te kunnen werken, moeten gebruikers het Steam-clientprogramma op hun computer installeren en hun eigen account aanmaken. Het doel van de dienst is piraterij tegen te gaan en snelle toegang tot games te bieden.

Een account herstellen in Stream
Een account herstellen in Stream

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - de sleutel tot het spel;
  • - een doos met een gelicentieerde schijf;
  • - fototoestel.

instructies:

Stap 1

Om de een of andere reden (oplichting met geld, hacking, piraterij, phishing-aanvallen), kan het Steam-account worden geblokkeerd, zodat de gebruiker geen gekochte games kan spelen of nieuwe games kan downloaden. Ook sluit de administratie de toegang tot een account dat is gestolen en door andere personen is gebruikt. In dit geval moet u het herstellen en aan de serviceondersteuning bewijzen wie de echte eigenaar is. Als u uw accountwachtwoord bent vergeten of verloren en de beveiligingsvraag niet kunt beantwoorden, moet u ook deze instructie volgen.

Stap 2

Ga naar de officiële website van de Steam Store - via de link https://store.steampowered.com. Open de ondersteuningsservice (“Support” bovenaan de pagina). Klik op de link "Contact opnemen met ondersteuning". Maak een supportaccount aan (dit is niet hetzelfde als een Steam-account) door je e-mailadres, gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Na registratie logt u in en klikt u op "Stel een vraag". Selecteer de zoekcategorie "Account" en de subcategorie die u nodig hebt, bijvoorbeeld "Gestolen account" of "Wachtwoord kwijt". Voer in het veld "naam" de naam in van het account dat u wilt herstellen.

Stap 3

Voer in het veld "CD-sleutel" de sleutel in van een van de games die u in het Steam-systeem hebt geactiveerd. Als je deze service niet hebt gespeeld of je sleutels niet hebt bewaard, is de kans op herstel erg klein.

Stap 4

Schrijf in het volgende veld uw vraag, geef de informatie aan die u nodig acht en die uw rechten op het account kunnen aantonen. Als u bijvoorbeeld een computerspel heeft gekocht met een creditcard, maar hier de volgende gegevens schrijft: type kaart (Visa, Master Card), volledige naam van de creditcard, tot welke datum is deze geldig, de laatste 4 cijfers van het kaartnummer. Schrijf de brief in het Engels.

Stap 5

U kunt ook extra bestanden bij de brief voegen. Als je bijvoorbeeld een doos met een gekochte game hebt geactiveerd via Steam, maak dan een foto. Open de doos zodat je de sleutel duidelijk kunt zien, schrijf de naam van je account op een stuk papier en leg het erop, zonder de sleutel te sluiten, maak een foto. Upload een foto en dien een aanvraag in. Als je een sleutel in een online winkel hebt gekocht, geef dit dan aan in de hoofdtekst van de brief en noteer het bestelnummer.

Stap 6

U ontvangt een melding in uw mailbox dat het verzoek aan technische ondersteuning is geaccepteerd. Nu is het wachten op een antwoord. Misschien wordt u per e-mail gevraagd om te bevestigen dat dit uw schijf met het spel is: maak hiervoor nog een foto, deze keer schrijf u op de sticker met de sleutel het Steam-verzoeknummer (dit wordt aangegeven in de brief).

Stap 7

Na een tijdje wordt er een bericht naar de e-mail gestuurd over het herstel van je Steam-account met je gebruikersnaam en nieuw wachtwoord. Open de Steam-client onmiddellijk en log in op uw account. Wijzig uw beveiligingsvraag en maak een complexer en langer wachtwoord met cijfers en hoofdletters.

Aanbevolen: