Een Verwijderd Account Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Account Herstellen
Een Verwijderd Account Herstellen

Video: Een Verwijderd Account Herstellen

Video: Een Verwijderd Account Herstellen
Video: Herstel permanent verwijderd Gmail account 2024, Mei
Anonim

In sommige gevallen, vooral wanneer een software- of systeemfout optreedt, worden de gebruikersaccounts van het besturingssysteem verwijderd. Wanneer de computer opnieuw wordt opgestart, kan de gebruiker niet inloggen op het systeem met zijn gebruikersnaam. Het lijkt erop dat de situatie hopeloos is, maar wanhoop niet. In Windows XP en hoger wordt een zeer nuttig hulpprogramma geleverd dat helpt bij de meeste systeemcrashes. Het heet "Systeemherstel" of "Systeemherstel" in het Engels.

Dit hulpprogramma helpt u, zonder in details te treden, om uw computer terug te brengen in de staat waarin deze zich vóór de crash bevond. Elke keer dat u een programma of stuurprogramma's installeert, slaat dit hulpprogramma een afbeelding van het systeem op uw harde schijf op en kunt u deze, indien nodig, eenvoudig herstellen.

Een verwijderd account herstellen
Een verwijderd account herstellen

instructies:

Stap 1

Ga naar Start - Alle programma's - Accessoires - Systeemwerkset.

Stap 2

Wanneer het venster Welkom bij Systeemherstel verschijnt, klikt u op Volgende.

Stap 3

In het venster Selecteer een herstelpunt moet u een herstelpunt selecteren op de datum waarop het besturingssysteem probleemloos werkte.

Stap 4

Klik volgende.

Stap 5

U hebt dus het hulpprogramma uitgevoerd om het besturingssysteem in de staat van storing te herstellen.

Stap 6

Aan het einde van dit hulpprogramma wordt de computer opnieuw opgestart. En na het opnieuw opstarten zouden de verwijderde accounts in het gebruikersselectievenster moeten verschijnen. Maar u moet onthouden dat niet alleen het profiel van deze gebruiker wordt hersteld, maar ook de status van alle bestaande profielen van deze computer. Als er programma's zijn geïnstalleerd, worden deze na een fout verwijderd. Als het nog steeds niet helpt, kunt u terugkeren naar de oorspronkelijke staat van het besturingssysteem. Om dit te doen, moet u het resultaat van het hulpprogramma Systeemherstel ongedaan maken.

Stap 7

Ga hiervoor naar het hulpprogramma Systeemherstel. Selecteer in het venster Welkom bij Systeemherstel de optie Mijn laatste herstel ongedaan maken. Volg daarna de instructies die verschijnen. Aan het einde van het werk zal de computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: