Hoe Speel Je CS Beter Dan Wie Dan Ook

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je CS Beter Dan Wie Dan Ook
Hoe Speel Je CS Beter Dan Wie Dan Ook

Video: Hoe Speel Je CS Beter Dan Wie Dan Ook

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How Stewie2k Really Plays CS:GO 2023, Februari
Anonim

Counter-Strike-spellen zijn al meer dan 15 jaar in trek. Onder netwerkschieters hebben ze geen gelijke in populariteit. Deze game is een van de belangrijkste disciplines van esports geworden en beroemde teams en hun spelers zijn erg populair bij het hele Counter Strike-publiek. Door bepaalde regels te volgen, kun je net zo goed spelen en dus gerespecteerd worden, in ieder geval onder vrienden.

Tegenaanval
Tegenaanval

Geduld wordt beloond

Het spel is gebaseerd op de verdeling van spelers in twee teams - terroristen en speciale troepen (contraterroristen). Voor de eerste is het doel van het spel om de bom te plaatsen en voor de laatste om deze te voorkomen. In de toegewezen 2 en een halve minuut moet je je doel bereiken en daarmee winnen.

Een van de meest voorkomende fouten die spelers maken, is eindeloos proberen een bom te plaatsen terwijl ze besparen op wapens (eco). Als gevolg daarvan doodt het team met de beste uitrusting gewoon de minst bewapende tegenstanders. Probeer in plaats daarvan in een ordelijke, goed beschermde ruimte te zitten en wacht. Het spetsnaz-team is verloren als er geen terroristen aan de horizon zijn en kan, in zijn ongeduld, voortijdig naar buiten komen om je te ontmoeten. Nadat je een of twee tegenstanders hebt uitgeschakeld, zal je team betere wapens krijgen en een voordeel behalen.

De belangrijkste regel om voor een spetsnaz-team te spelen, is de aankoop van granaten en controle over elk deel van de kaart. Gooi brand- of rookgranaten naar de eerste nadering van de vijand. Als niemand van het vijandelijke team op de radar verschijnt, verlies dan je waakzaamheid niet en verlaat je post niet. Misschien neemt de vijand opzettelijk de tijd om je te verrassen of wacht hij tot je naar een ander deel van de kaart rent. Als de plannen van de vijand duidelijk zijn geworden, schiet dan op om je kameraden te helpen.

Teamplay

Counter-Strike vereist goed gecoördineerd werk van spelers en daarom is het raadzaam om, om het beste resultaat te bereiken, alleen in een vast team te spelen en in aanwezigheid van een spraakverbinding tussen de spelers. Tegelijkertijd moeten teamleden gelijk aan elkaar zijn en even goed spelen. Als een van de spelers achterblijft, kan de rest beter tijd besteden aan zijn aanvullende training.

De sleutel tot succes in het spel is een plan en verschillende vooraf ontwikkelde tactieken. Als je het aantal overwinningen wilt verhogen, vergeet dan niet om tijd te besteden aan het analyseren van de prestaties van je team en die van anderen.

Als je team verslagen is, moet je niet vloeken en op zoek gaan naar de schuldigen. Dit zal alleen maar leiden tot het verlies van de teamgeest en de stemming voor het spel.

Op de verkeerde plaats, op het verkeerde moment

Heb je geleerd om als een team te spelen en correct te reageren op vijandelijke bewegingen, maar de botsingen met de vijand zelf laten veel te wensen over? Bij het fotograferen zijn er een aantal onmisbare tips die niet mogen worden genegeerd. Je positie speelt een belangrijke rol in het succes van het vuurgevecht ter voorbereiding op een confrontatie met de vijand. Ga niet staan ​​waar ze vanuit verschillende richtingen op je kunnen schieten. De beste zet is om samen met het team de meest betrouwbare punten te bepalen bij het verdedigen van een terrein.

Als je als terroristen speelt, controleer dan elk hoekje en gaatje één voor één wanneer je aanvalt. Het is beter als dit door meerdere teamleden en in de kortst mogelijke tijd wordt gedaan. Het vinden van een loerende tegenstander in numerieke superioriteit zal uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

Een slip kost het leven

Het is belangrijk om het hoofd koel te houden bij het fotograferen. Veel spelers raken in paniek en schieten voortijdig, waardoor ze de controle over het vuurgevecht verliezen. Train uzelf om in korte bursts te schieten, waarbij u een bepaald interval van opnamen in acht neemt. Vergeet de optimale afstand tussen jou en de vijand niet. De afstand die je moet afleggen om de vijand te naderen hangt af van het wapen dat ze kiezen.

De sleutel tot je overwinning in Counter Strike is kalm blijven en vooruitdenken.Vergeet niet dat elk teamlid een grote rol speelt in de uitkomst van de scrum, en let op de verdeling van de speelposities.

Populair per onderwerp