Hoe Het Geluid Beter Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Beter Te Maken?
Hoe Het Geluid Beter Te Maken?
Anonim

Tijdens het dagelijks gebruik van een computer kan elke gebruiker verschillende geluiden van hetzelfde geluidsbestand of dezelfde video tegenkomen. Meestal is dit te horen na aanschaf van nieuwe audioapparatuur (koptelefoon, audiosysteem met een actieve subwoofer). Het lijkt erop dat het geluid in principe niet kan veranderen, omdat er maar één bestand wordt beluisterd. Het blijkt dat het probleem alleen zit in de "vulling" van de audiospeler of videospeler.

Hoe het geluid beter te maken?
Hoe het geluid beter te maken?

Noodzakelijk

De instellingen van multimediaspelers wijzigen

instructies:

Stap 1

Luisteren naar hetzelfde nummer in verschillende spelers en spelers zal anders klinken. Dit kan worden vergeleken met iets dat meerdere mensen tegelijk hebben gekocht. Elk van hen zal dit ding mee naar huis nemen, maar aangezien het interieur van elk huis individueel is, zal het item dat in de winkel wordt gekozen er in elk van de huizen anders uitzien. Evenzo heeft in jouw geval elke speler zijn eigen interne equalizerinstellingen, die zijn ingesteld door de programmaontwikkelaar.

Stap 2

Een van de populaire spelers die gratis beschikbaar is, is bijvoorbeeld KMPlayer. Het belangrijkste kenmerk is de afstemming van het totale volume van het bestand op de standaard. Zo kunt u een opname bekijken of beluisteren die het standaard audiovolume niet haalt. Bijgevolg verbetert een compositie of videoclip, die door de filters van dit programma wordt gevoerd, het geluid.

Stap 3

Maar een toename van het geluidsvolume betekent niet een volledige verbetering van de geluidskwaliteit. De beste geluidskwaliteit kan worden verkregen met de juiste equalizerinstelling. Zo heeft de AIMP-speler een equalizer in zijn arsenaal, die meer klankafstemmingsbanden bevat dan de Winamp-speler. Het heeft geen invloed op de geluidskwaliteit, maar ja, de afstemmingsnauwkeurigheid.

Stap 4

Dus, van de vele spelers die er tegenwoordig zijn, is het de moeite waard om degene te kiezen waarmee je het geluid kunt verbeteren door een fijnere afstemming van de equalizer te gebruiken.

Aanbevolen: