Hoe U Games Naar Uw Computer Kunt Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe U Games Naar Uw Computer Kunt Kopiëren
Hoe U Games Naar Uw Computer Kunt Kopiëren

Video: Hoe U Games Naar Uw Computer Kunt Kopiëren

Video: Hoe U Games Naar Uw Computer Kunt Kopiëren
Video: Fastest way to move Steam games from one PC to another 2024, April
Anonim

Een moderne computer heeft geweldige mogelijkheden. Concurrentie tussen marktleiders heeft geleid tot de snelle ontwikkeling van de componenten, waardoor de algehele prestaties zijn verbeterd. Games worden beschouwd als de meest resource-intensieve toepassingen voor een computer. Maar om ze te kunnen spelen, moet je ze eerst naar je harde schijf kopiëren.

Hoe u games naar uw computer kunt kopiëren
Hoe u games naar uw computer kunt kopiëren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - ingebouwde of externe USB dvd-rom;
  • - USB stick.

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan en bereid kopieermedia voor. Een computerspel kan, zoals elk programma, worden gekopieerd als een distributiekit of in uitgebreide vorm. In het laatste geval moet het spel zelf voorbereid zijn op dit soort kopiëren.

Stap 2

Brand de map met het spel al op de dvd geïnstalleerd, zodat je het vervolgens naar een andere computer kunt kopiëren. Start het programma voor het kopiëren van gegevens waarmee u gewoonlijk werkt. Het kan een vooraf geïnstalleerd Windows-hulpprogramma zijn. Voor de betrouwbaarheid is het echter beter om software van derden te gebruiken. De leiders op het gebied van gratis en hoogwaardige software voor het kopiëren van gegevens zijn bijvoorbeeld Ashampoo Burning Studio Free (https://biblprog.org.ua/ru/ashampoo_burning_studio_free/), BurnAware Free (https://www.burnaware.com/index.html), Free Studio 5 (https://www.dvdvideosoft.com/), enz.

Stap 3

Houd er rekening mee dat u naast de map waarin de spelbestanden zich bevinden, ook de registerwaarden naar dvd moet overbrengen. Anders, zelfs als u met succes van een dvd naar een andere computer kopieert, zal het spel, zoals ze zeggen, "niet starten".

Stap 4

Zoek en kopieer de map uit het register van uw computer. Klik hiervoor op "Start", zoek het regedit-programma in de zoekopdracht. Voer de hulpprogrammasoftware uit voor het bewerken van het register en verken de takken van de database. Meestal ziet de branche die u zoekt eruit als Hkey_Local _Machine -> Software -> de naam van het spel of bedrijf. Kopieer de waarden naar een map op de dvd.

Stap 5

Breng mapgegevens over van dvd naar nieuwe computer. Voor succesvol kopiëren kunt u de mappen het beste in de hoofdmap van systeemstation C of in de map Games plaatsen.

Stap 6

Ga naar de map waar de registergegevens zijn opgeslagen. Pas de installatierecords van de game aan om de nieuwe locatie weer te geven. Dus als de game bijvoorbeeld op de C-schijf is geplaatst en eerder op de D-schijf stond, moet u het D / Games / Action-record opnieuw uitvoeren naar C / Games / Action.

Stap 7

Brand de distributiekit van het spel op dvd en kopieer het naar je computer voor latere installatie. De distributiekit is het startbestand voor de installatie van het spel, het is veel kleiner dan het reeds geïmplementeerde programma. Bovendien hoeft u geen extra bewerkingen uit te voeren, u hoeft alleen de exe over te zetten. of bak. het dossier.

Stap 8

Als er geen ingebouwde dvd-rom is, kan het spel met een externe dvd naar USB worden gekopieerd. Je kunt ook een grote flashdrive gebruiken (vanaf 4gb).

Aanbevolen: