Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Maken In Games

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Maken In Games
Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Maken In Games

Video: Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Maken In Games

Video: Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Maken In Games
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, Mei
Anonim

Moderne computerspellen stellen misschien wel de hoogste eisen aan computerbronnen van alle toepassingen die in thuis- en kantoorsystemen worden gebruikt. Het probleem van het verbeteren van de prestaties in games kan tegelijkertijd in verschillende richtingen worden opgelost: het aanpassen en verbeteren van hardware, het optimaliseren van de werking van software, het wijzigen van de instellingen van het spel zelf.

Hoe u uw computer sneller kunt maken in games
Hoe u uw computer sneller kunt maken in games

instructies:

Stap 1

Probeer de beste optie voor de instellingen te kiezen met behulp van het spel zelf. Bijna allemaal hebben ze de mogelijkheid om de grafische parameters te wijzigen - de mate van textuurdetail, het uitschakelen van de reflectie van objecten op gladde oppervlakken, tekenafstand van de zichtbare spelruimte, schermresolutie, enz. De afwezigheid van enkele details na verzachting van deze vereisten kan soms niet eens op het scherm worden opgemerkt, hoewel de belasting van de processor en videokaart aanzienlijk zal afnemen en de "engine" van het spel in optimale modus zal werken.

Stap 2

Upgrade uw computerhardware. Voor de snelheid van gegevensverwerking in games is de belangrijkste verantwoordelijkheid de microprocessor, videokaart en RAM. Evalueer hoe ingrijpend een update nodig is voor computerhardware om zijn werk in games te normaliseren. Het kan voldoende zijn om extra geheugensticks in de computer te installeren. Dit onderdeel van al het bovenstaande vereist het minste geld en de duurste kan een videokaart zijn. Aan de andere kant is zij het die het werk van het grafische systeem aanzienlijk kan versnellen. Wanneer u een processor vervangt, moet u letten op de mogelijkheid van werking met het moederbord dat in de computer is geïnstalleerd - elk van hen heeft een limiet aan mogelijkheden, dus modernere processors moeten mogelijk ook worden vervangen.

Stap 3

Optimaliseer de instellingen van uw besturingssysteem om onnodige services uit te schakelen en zoveel mogelijk RAM vrij te maken. U kunt programma's gebruiken die dit voor u kunnen doen - bijvoorbeeld SpeederXP, SpeedUpMyPC en andere tweakers. Bovendien is het tijdens het spel de moeite waard om applicatieprogramma's te sluiten - dit alles in een complex kan het werk van de computer aanzienlijk versnellen.

Stap 4

"Overklok" de processor en het RAM-geheugen als de processor, het moederbord, de voeding en het koelsysteem die in de computer worden gebruikt, er klaar voor zijn. Deze operatie vereist enige oefening, omdat de kans op schade aan dure computercomponenten aanzienlijk wordt vergroot.

Aanbevolen: