Hoe Muziek Van Computer Naar Telefoon Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Van Computer Naar Telefoon Te Kopiëren
Hoe Muziek Van Computer Naar Telefoon Te Kopiëren

Video: Hoe Muziek Van Computer Naar Telefoon Te Kopiëren

Video: Hoe Muziek Van Computer Naar Telefoon Te Kopiëren
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

U kunt muziek naar uw mobiele telefoon kopiëren met behulp van gespecialiseerde hulpprogramma's waarmee u uw apparaat kunt synchroniseren met uw computer. U kunt de telefoon aansluiten in de verwisselbare schijfmodus, maar met de programma's kunt u de muziek catalogiseren en correct in het bestandssysteem plaatsen, zodat u het apparaat gemakkelijker kunt afspelen door de speler.

Hoe muziek van computer naar telefoon te kopiëren
Hoe muziek van computer naar telefoon te kopiëren

Noodzakelijk

Ovi Suite of iTunes

instructies:

Stap 1

Om je computer en Nokia-telefoon te synchroniseren voor het delen van muziek, moet je het officiële Ovi-hulpprogramma gebruiken. Installeer het programma vanaf de officiële website van het bedrijf of vanaf de schijf die bij uw telefoon is geleverd.

Stap 2

Volg de aanwijzingen in de app en verbind uw apparaat met uw computer via een USB-gegevenskabel. U kunt meerdere telefoons tegelijk aansluiten om tegelijkertijd muziek over te zetten.

Stap 3

Open Ovi Player en volg de instructies op het scherm. Selecteer op uw telefoon de modus voor mediaoverdracht.

Stap 4

Muziek kan handmatig worden gekopieerd door bestanden naar het apparaatpictogram te slepen en neer te zetten, of u kunt Ovi Player instellen om alle bestanden uit een specifieke map te kopiëren.

Stap 5

Om muziek naar je Android-apparaat te kopiëren, moet je bepaalde instellingen maken. Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de kabel die bij uw telefoon is geleverd. Er verschijnt een menu voor het selecteren van een verbindingstype op de telefoon. Selecteer "Harde schijf".

Stap 6

Ga naar het telefoonmenu "Toepassingen" -> "Instellingen" -> "SD-kaart en telefoonopslag". Vink in het vakje "Opslagapparaat" het vakje aan en bevestig dat je je telefoon als verwisselbare schijf wilt gebruiken.

Stap 7

Kopieer in het venster dat verschijnt alle muziek naar de juiste mappen. Koppel na het kopiëren uw telefoon los van de computer. Ga naar het meldingenpaneel van je telefoon en tik op USB-opslag uitschakelen.

Stap 8

U kunt muziek downloaden naar de iPhone met behulp van het officiële iTunes-hulpprogramma. Sluit uw apparaat met een kabel aan op de computer, voer het programma uit en wacht tot de telefoon automatisch wordt gedetecteerd. Ga daarna naar het gedeelte "Muziek", selecteer "Bestand" -> "Een bestand aan de bibliotheek toevoegen". Voeg de gewenste muziekbestanden toe en klik vervolgens op Synchroniseren. De bestanden worden geüpload.

Aanbevolen: