Hoe Te Kopiëren Van Camera Naar Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Te Kopiëren Van Camera Naar Computer
Hoe Te Kopiëren Van Camera Naar Computer

Video: Hoe Te Kopiëren Van Camera Naar Computer

Video: Hoe Te Kopiëren Van Camera Naar Computer
Video: How to Transfer Pictures and Video Files from an SD Card to Your Windows PC 2024, April
Anonim

Het proces voor het kopiëren van foto's en video's naar een computer is voor bijna alle cameramodellen hetzelfde. U hebt een USB-kabel, een camera en de computer zelf nodig, evenals mogelijk stuurprogramma's voor de camera. De procedure zelf is niet ingewikkeld.

Hoe te kopiëren van camera naar computer
Hoe te kopiëren van camera naar computer

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - fototoestel;
  • - usb-kabel;
  • - bestuurder.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw computer de juiste stuurprogramma's heeft. Bij de camera wordt een schijfje meegeleverd. Plaats het in uw computer en volg de installatie-instructies. Bepalen of de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd, is heel eenvoudig: sluit de camera via een USB-kabel aan op uw computer. Meestal is er één connectorformaat voor camera's; het zal niet moeilijk zijn om in een winkel met de juiste apparatuur een snoer te kopen. Nadat de camera is aangesloten (aan), controleert u of de computer deze herkent. Zo niet, dan zijn de stuurprogramma's hoogstwaarschijnlijk niet geïnstalleerd.

Stap 2

Als de computer een dialoogvenster weergeeft, ziet hij de camera. Zoek in het dialoogvenster het item "Openen". Er verschijnt een lijst met bestanden - dit zijn video's en foto's die met de camera zijn gemaakt. Nu zijn alle acties vergelijkbaar met het kopiëren van de ene schijf in de computer naar de andere. Om te zien welke foto's u kopieert, klikt u met de rechtermuisknop op de camerabestandsmap. Selecteer "Bladeren" en vervolgens "Pictogrammen" of "Grote pictogrammen".

Stap 3

Markeer de bestanden. Om alle inhoud in één keer te selecteren, houdt u CTRL ingedrukt en sleept u tegelijkertijd de muis omlaag vanuit de bovenhoek van de map, nadat u eerder op de linkertoets hebt gedrukt. Wanneer de bestanden zijn geselecteerd, drukt u op de rechtermuisknop. Selecteer "Kopiëren". Maak nu een map op uw computer aan waar u uw foto's of video's wilt opslaan. Ga naar deze map. Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de map en klik op "Plakken". De bestanden worden veilig gekopieerd.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de kopieertijd behoorlijk lang kan zijn, maar het wordt niet aanbevolen om deze te onderbreken om de bestanden correct te laten werken. Probeer ook een camera met voldoende batterijvermogen op uw computer aan te sluiten, zodat deze niet halverwege het proces wordt uitgeschakeld. Als de computer de camera niet blijft herkennen, probeer dan de kabel aan te sluiten op een andere USB-poort van de computer.

Aanbevolen: