Spelinstellingen Wijzigen

Inhoudsopgave:

Spelinstellingen Wijzigen
Spelinstellingen Wijzigen

Video: Spelinstellingen Wijzigen

Video: Spelinstellingen Wijzigen
Video: 4 8 2 de universele spelinstellingen wijzigen 2024, April
Anonim

Standaard game-instellingen zijn niet altijd gebruiksvriendelijk, maar elk van de games die tegenwoordig bestaan, impliceert de mogelijkheid om de parameters te wijzigen. Hierdoor kan de speler de gameplay op de meest optimale manier voor zichzelf aanpassen.

Spelinstellingen wijzigen
Spelinstellingen wijzigen

Noodzakelijk

  • - computer
  • - computer spel

instructies:

Stap 1

Log in op de interface. Nadat je gekozen spel is geladen, moet je naar de instellingen gaan. Selecteer hiervoor het betreffende menu "Instellingen". Daarna kunt u doorgaan met het wijzigen van de spelparameters.

Stap 2

Geluidsinstellingen. Dit menu is verantwoordelijk voor het afspelen van audio in het spel. Hier kun je het volume van effecten, muziek en gesproken taal aanpassen, indien aanwezig in het spel.

Stap 3

Beeldinstellingen. In dit gedeelte kun je de video-effecten aanpassen, namelijk: het kleurenpalet, de helderheid van de weergave van texturen, het kijkbereik in het spel. Ook hier kun je informanten uitschakelen die tijdens het spel op de monitor worden weergegeven. Daarnaast kun je de resolutie instellen in de video-instellingen. Hoe hoger de resolutie, hoe kleiner de objecten op de monitor zullen zijn. Houd er tijdens de instellingen rekening mee dat de hoeveelheid RAM en het verbruik van videokaartbronnen afhankelijk is van hoeveel beter u ze instelt, dus overdrijf het niet, anders verbrandt u eenvoudig zowel het RAM-geheugen als de videokaart.

Stap 4

Controle instellingen. De meest populaire instellingen voor de speler. Hier kunt u de parameters van de muisreactie instellen en de besturing zelf wijzigen zoals u dat het beste uitkomt. Naast de toetsenbord- en muisinstellingen, impliceren sommige games ook de mogelijkheid om alternatieve bedieningselementen te configureren (stuur met pedalen of stuurwiel van een vliegtuig).

Aanbevolen: