De Invoertaal Op Het Schermtoetsenbord Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Invoertaal Op Het Schermtoetsenbord Wijzigen
De Invoertaal Op Het Schermtoetsenbord Wijzigen

Video: De Invoertaal Op Het Schermtoetsenbord Wijzigen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Toetsenbordinstelling in WINDOWS 10 wijzigen | 👉 Azerty - Qwerty probleem (Oplossing!) 2023, Februari
Anonim

In Windows-besturingssystemen wordt gebruikers met een handicap, evenals degenen die geen computertoetsenbord hebben, het gebruik van alternatieve software aangeboden - het On-Screen Keyboard. U kunt tekens invoeren en op toetsen op het schermtoetsenbord drukken met een computermuis of een ander aanwijsapparaat. Het schermtoetsenbord bevat alle toetsen die u op een conventioneel computertoetsenbord vindt en stelt u in staat om snelkoppelingen in te drukken.

De invoertaal op het schermtoetsenbord wijzigen
De invoertaal op het schermtoetsenbord wijzigen

instructies:

Stap 1

Om tussen de opgegeven systeeminvoertalen te schakelen, drukt u eenmaal met de linkermuisknop (of een ander aanwijsapparaat) op de "Alt"-toets op het schermtoetsenbord en drukt u vervolgens tweemaal op de "Shift"-knop met de linkermuisknop. U kunt ook eerst op de Shift-toets drukken en vervolgens tweemaal op de Alt-toets.

Stap 2

U kunt de invoertaal selecteren door op de knop "EN" (of "RU") aan de rechterkant van de taakbalk te klikken, eenmaal met de linkermuisknop te klikken en de gewenste taal te selecteren in de lijst die wordt geopend.

Stap 3

Als de taalbalk niet op de taakbalk wordt weergegeven, klikt u er eenmaal met de rechtermuisknop op. Beweeg in de lijst die verschijnt de muiscursor over de regel "Panelen" en plaats een vinkje voor de regel "Taalbalk".

Stap 4

Als je een aangesloten computertoetsenbord hebt, kun je de taallay-out ook wijzigen door erop te drukken op de toetsencombinatie "Alt + Shift" (soms "Ctrl + Shift").

Populair per onderwerp