Hoe Het Ip-adres Van Een Computer Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip-adres Van Een Computer Te Wijzigen
Hoe Het Ip-adres Van Een Computer Te Wijzigen

Video: Hoe Het Ip-adres Van Een Computer Te Wijzigen

Video: How to change IP address in Windows 10: Get Static IP Address 2022, December
Anonim

Elke computer heeft zijn eigen interne IP-adres bij toegang tot internet of verbinding met een lokaal netwerk. Als je geen enkele site kunt bereiken, zit alle schuld in het verbod, dat precies door ip is inbegrepen. Om dit probleem te voorkomen of uw echte ID te verbergen, leest u hoe u het IP-adres van een computer kunt wijzigen.

Hoe het ip-adres van een computer te wijzigen
Hoe het ip-adres van een computer te wijzigen

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste en meest betrouwbare manieren om uw ip-adres te wijzigen, is het gebruik van vpn-servers. Nadat je verbinding hebt gemaakt met de server van de internetprovider, maakt je computer verbinding met een andere vpn-server, dus je hebt een ander ip-adres.

Stap 2

Door het IP-adres van een computer te wijzigen met behulp van een virtuele vpn-server, kunt u een goede internetsnelheid behouden, de veiligheid van het netwerk waarborgen en de beschikbaarheid van alle services behouden, zelfs die zonder proxyserverinstellingen (torrents, e-mailclients).

Stap 3

U kunt het IP-adres van uw computer wijzigen met behulp van een betaalde VPN-service op VPNService.ru. De kosten van services zijn onbeduidend, maar bij gebruik neemt de snelheid van de internetverbinding niet af.

Stap 4

Om het IP-adres te wijzigen, moet u de registratieprocedure doorlopen en een abonnement betalen, een speciaal VPN-serviceprogramma installeren. VPNService. Het is heel gemakkelijk om het te gebruiken om uw ip-adres te wijzigen, aangezien de interface beschikbaar is in het Russisch. Bij het opstarten moet je inloggen. Druk op de knop "I" om de vereiste verbindingsparameters te selecteren. Hier kunt u het land selecteren waarvan de identificatie wordt weergegeven wanneer u sites bezoekt. Om verbinding te maken met de vpn-server, moet u op de knop in de rechterhoek klikken. Bij de eerste verbinding moet u akkoord gaan met alle programmaverzoeken en bij het kiezen van een netwerk op "openbaar netwerk" klikken.

Stap 5

Om te controleren of het je is gelukt om het ip-adres van je computer te wijzigen, kun je de website 2ip.ru bezoeken.

Stap 6

Om de verbinding te verbreken, hoeft u alleen maar op dezelfde knop te drukken als voor de verbinding.

Stap 7

Trouwens, het is handig om een ​​vpn-server te gebruiken om je IP-adres door een ander te vervangen als je vertrouwelijke informatie via internet moet overbrengen, aangezien deze in gecodeerde vorm wordt verzonden.

Stap 8

Met het nieuwe ip kunt u sites bezoeken die in uw land verboden zijn, toegang vanaf uw werkcomputer tot pagina's die zijn gesloten door de netwerkbeheerder.

Stap 9

Als je wilt weten hoe je het ip-adres gratis kunt wijzigen, kun je aandacht besteden aan het programma TunnelBear. U moet ook verbinding maken met internet via een speciale applicatie. Zonder betaling is het mogelijk om 500MB aan data uit te wisselen via de server. Tegelijkertijd springt de snelheid afhankelijk van de serverbelasting, dus de verbinding kan soms behoorlijk traag zijn. Het programma heeft een Engelstalige interface. Om verbinding te maken, moet u een land selecteren en op de knop "aan" klikken.

Stap 10

U kunt ook het ip-adres van een computer wijzigen zonder gebruik te maken van vpn-servers. Om dit te doen, moet u Tor Browser downloaden en installeren. Tijdens de installatie moet u op de knop "identiteit wijzigen" drukken, dan is het ip-adres gewijzigd. Deze methode geeft een nogal onstabiele verbinding, die soms helemaal afwezig kan zijn.

Populair per onderwerp