Hoe Bouw Je Een Kasteel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Kasteel In Minecraft
Hoe Bouw Je Een Kasteel In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Kasteel In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Kasteel In Minecraft
Video: Minecraft Hoe Maak Je Een Kasteel #1 2024, April
Anonim

Minecraft is een populair spel in brede kringen waarin je bijna elke structuur kunt bouwen, concurrerend met de personages van andere spelers. Je kunt je vrienden verrassen door een prachtig kasteel te bouwen in Minecraft.

Hoe bouw je een kasteel in minecraft
Hoe bouw je een kasteel in minecraft

instructies:

Stap 1

Kies het doel van het bouwen van een kasteel in Minecraft. Dit is meestal nodig om je personage een betrouwbaar en solide fort te geven dat goed kan verdedigen tegen vijanden. Als je genoeg ervaring hebt en je geen zorgen maakt over tegenaanvallen, kun je een kasteel bouwen om respect te krijgen bij andere spelers, prachtige foto's van het object maken en deze op internet plaatsen, enz.

Stap 2

Bepaal een plek om een kasteel te bouwen. Het is beter om van alle kanten een vlak en zichtbaar gebied te hebben. Als er een heuvel, bos, rivier of eiland in de buurt is, zullen de beschermende eigenschappen van de constructie hoger zijn. Om u niet te vergissen, laat u zich leiden door de kaart van het gebied.

Stap 3

Voorraad op veel stenen en bakstenen. Je hebt minimaal 50 stapels nodig. Je kunt ook leemstenen of stenen halve blokken gebruiken om de gebouwen de grijze tint van een middeleeuws fort te geven. Individuele items kunnen worden versierd met wol.

Stap 4

Begin met het bouwen van het kasteel. Dit proces verschilt praktisch niet van de constructie van andere gebouwen in het spel. Om dit te doen, breek de grond en zet de fundering op. Bouw muren en torens, voeg openingen, deuren en ramen toe, en een passend gevormd dak.

Stap 5

Laat u leiden door foto's van middeleeuwse kastelen op internet of boeken om uw gebouw er mooi en realistisch uit te laten zien. Vergeet de beschermende maatregelen niet. Snijd bijvoorbeeld niet door enorme ramen helemaal onderaan om een gemakkelijke invasie van vijanden te voorkomen. Zorg ervoor dat alle gangen en ondergrondse gangen deuren hebben die je ook beschermen tegen indringers.

Stap 6

Houd de schaal van het gebouw in de gaten. Als je nog niet genoeg middelen hebt, moet je niet haasten en kleine huizen en kastelen bouwen. Wacht even en begin met bouwen zodra je zeker weet dat het je verloop van het spel niet zal verstoren, en je kasteel zal onder andere bewondering opwekken, niet belachelijk maken.

Aanbevolen: