Hoe Bouw Je Een Mooi Huis In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Mooi Huis In Minecraft
Hoe Bouw Je Een Mooi Huis In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Mooi Huis In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Mooi Huis In Minecraft
Video: Minecraft: How To Build A Large Modern House Tutorial (#19) 2024, April
Anonim

In Minecraft kun je niet alleen de wereld rondrennen, verschillende materialen pakken, items maken, maar ook huizen bouwen. Een woning is nodig voor de bescherming en rust van het karakter, voor het opslaan van dingen. Daarom zijn velen waarschijnlijk geïnteresseerd in het bouwen van een mooi huis in Minecraft.

hoe bouw je een mooi huis in minecraft
hoe bouw je een mooi huis in minecraft

instructies:

Stap 1

Om een mooi huis te bouwen in het spel Mancraft, is het raadzaam om op een rustige moeilijkheidsgraad te spelen, zodat niets je afleidt van je creativiteit.

Stap 2

Bepaal eerst het type huis en de locatie. Het kan een enorm middeleeuws kasteel in het bos zijn, een boomhut, een villa met zwembad of een bungalow aan de oever van het meer.

Stap 3

Het gekozen gebied voor de bouw van een huis hoeft niet vlak te zijn; bijna elk oppervlak kan worden gebruikt voor de bouw, inclusief water. Er moet echter een vlakke ondergrond worden voorbereid. Bepaal de grootte en vorm van het huis en maak een recht platform van steen of houten blokken.

Stap 4

Bouw een hek om je toekomstige huis. Je kunt alle blokken of planken gebruiken. Het hek zal u beschermen tegen indringers in uw huis. Vergeet niet een mooie poort te maken. En om het gebied rond het huis er netjes en verzorgd uit te laten zien, maakt u er paden op.

Stap 5

Begin vervolgens met het bouwen van de muren. Maak het minstens drie blokken hoog. Als je meerdere verdiepingen in je huis hebt, denk er dan aan om verdiepingen tussen de verdiepingen en trappen toe te voegen voor gemakkelijke verplaatsing. Een lift kan ook worden gebruikt in een modern gebouw met meerdere verdiepingen.

Stap 6

Vergeet niet dat uw huis interne scheidingswanden tussen kamers moet hebben, en dienovereenkomstig - deuren, bogen. Om het huis helder te houden, voeg een groot aantal ramen toe en installeer een deur om het ook veilig te maken.

Stap 7

Om een mooi huis in Minecraft te bouwen, moet je speciale aandacht besteden aan het dak. Het kan plat, puntig, gebroken zijn. Je kunt zelfs piramidale torentjes en kantelen maken in de buurt van het kasteel.

Stap 8

Zorg ervoor dat je buiten- en binnenverlichting toevoegt om je huis te beschermen tegen agressieve mobs in Minecraft.

Stap 9

Zorg voor de inrichting van het interieur. Zet je bed, tv, hang foto's aan de muren.

Stap 10

Om het huis niet alleen mooi, maar ook rijk te maken, installeert u een open haard in de woonkamer en een fontein en bloembedden in de tuin. Maak een boerderij met verschillende dieren.

Stap 11

Gebruik je fantasie om een prachtig huis te bouwen in Minecraft. Inderdaad, in een kubusvormige wereld kun je bijna al je dromen waarmaken, met bijna dezelfde materialen als in het echte leven bij het bouwen van een gewoon huis.

Aanbevolen: