Hoe Een Kasteel Te Bouwen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kasteel Te Bouwen In Minecraft
Hoe Een Kasteel Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Kasteel Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Kasteel Te Bouwen In Minecraft
Video: Minecraft: How to Build a CASTLE | Minecraft Building Ideas 2024, April
Anonim

Een huis bouwen in Minecraft is een van de belangrijkste taken. Je kunt een hut aan een boom bouwen, en een bungalow aan het meer, en een huis aan de rand van het bos, en zelfs een middeleeuws kasteel. Als bijna iedereen een klein huis aankan, is het onwaarschijnlijk dat het bouwen van een kasteel in Minecraft werkt zonder ervaring.

hoe bouw je een kasteel in minecraft
hoe bouw je een kasteel in minecraft

Waarom heb je een kasteel nodig in Minecraft

In een kubuswereld kun je een volledig geautomatiseerde mechanische woning bouwen, een prachtig huis aan het meer of in het bos een enorm kasteel voor effectieve oorlogsvoering.

Natuurlijk, die spelers die accommodatie nodig hebben om de nacht door te brengen en vervolgens hun reis voort te zetten, hoeven alleen maar een grot op de kaart te vinden en om een volwaardig fort uit te rusten, moet je een grote hoeveelheid middelen inslaan.

Een woning in een kubusvormige wereld biedt niet alleen een dak boven je hoofd, maar helpt de speler ook om zichzelf te beschermen tegen de agressie van mobs, eigendommen te redden en de nacht af te wachten. Elk huis kan deze functies uitvoeren, maar door zijn uiterlijk kan men de rijkdom, verbeeldingskracht en ervaring van de speler beoordelen. Daarom is het bouwen van een kasteel voor veel Minecraft-spelers een zeer verleidelijke optie.

Voor- en nadelen van het bouwen van een kasteel in Minecraft

Kastelen zijn meestal gebouwd van steen en baksteen. Hierdoor is zo'n fort sterk, brandwerend en goed beschermd tegen agressie van buitenaf.

Kasteeleigenaren worden zeer gerespecteerd door andere minecrafters.

Grote uitgaven aan tijd en middelen, moeilijkheden bij het kiezen van een goede bouwplaats kunnen de reden zijn waarom de speler van gedachten verandert over het bouwen van een kasteel in Minecraft.

Een ander gevaar waarmee het kasteel te kampen heeft, is de mogelijkheid dat er klimplanten in de donkere kelders verschijnen.

Hoe een kasteel te bouwen in Minecraft

Om een middeleeuws kasteel in Minecraft te maken, moet je een goede plek vinden. Het is wenselijk dat de site vlak is en van alle kanten wordt beschermd. Hooglanden, bossen, eilanden en rivieren zullen de beschermende functies kunnen versterken. Een kaart van het gebied kan u helpen bij uw keuze.

Voor de bouw moet u een groot aantal stenen en stenen in voorraad hebben. Je hebt minimaal 50 stapels nodig. Je kunt ook rode bakstenen of stenen halve blokken nemen, die de structuur een lichte grijstint geven. Wol kan worden gebruikt voor het decoreren van afzonderlijke delen met wit.

Vaak besluiten nieuwkomers, die de forten van andere spelers zien, om het mooiste en grootste kasteel te bouwen. Overdrijf het echter niet, anders is de kans groot dat de constructie nooit zal worden voltooid.

Om een kasteel te maken in Minecraft, moet je de grond afbreken en een fundering maken, muren en torens bouwen, een dak, ramen, deuren, mazen in de wet maken.

Voor de bouw moet je het beste uit je fantasie halen, je kunt ook een foto van een echt middeleeuws kasteel als voorbeeld nemen. Het belangrijkste is om geen domme fouten te maken bij het plannen. Snijd bijvoorbeeld niet door de enorme ramen helemaal onderaan, waardoor vijanden gemakkelijk in het kasteel kunnen komen. Of om de ondergrondse gang niet uit het fort te halen, vergetend daar een deur te plaatsen. Het is ook raadzaam om de schaal te observeren, zodat andere spelers er niet als lilliputters uitzien tegen de achtergrond van je huis.

Aanbevolen: