Hoe Bouw Je Een Boerderij In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Boerderij In Minecraft
Hoe Bouw Je Een Boerderij In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Boerderij In Minecraft

Video: Hoe Bouw Je Een Boerderij In Minecraft
Video: Minecraft | How to Build a Barn for Animals (READ DESCRIPTION) 2024, Maart
Anonim

In de populaire "sandbox" Minecraft kun je tijdens het spelen verschillende rollen uitproberen. Je zult zeker een mijnwerker zijn, omdat je ondergronds gaat om nuttige hulpbronnen te winnen, en een krijger in gevechten tegen vijandige mobs. Je bent in ieder geval gedeeltelijk tuinier en veehouder als je vertegenwoordigers van de wildfauna moet temmen en kweken en verschillende planten moet kweken. Voor de laatste worden meestal boerderijen gecreëerd.

boerderijen in
boerderijen in

Noodzakelijk

  • - vlak stuk land
  • - zaden van tarwe
  • - aardappel
  • - wortel
  • - fakkels
  • - schutting
  • - water
  • - hoe
  • - lava
  • - deuren

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende soorten boerderijen. Bepaal eerst wat/wie je daar precies gaat kweken. Bereken op basis hiervan de hoeveelheid middelen die nodig zijn om een boerderij te creëren en vind een geschikte plaats voor de inrichting ervan. Enkele van de meest gevraagde velden zijn wortelen, aardappelen of tarwe. Om de laatste te laten groeien, verkrijg je zaden door wat hoog gras te maaien. Je kunt alleen wortelgroenten krijgen in het NPC-dorp. Naast de planten zelf heb je een vlak terrein nodig om je toekomstige boerderij in te richten.

Stap 2

Graaf groeven op het geselecteerde stuk land op een afstand van een paar blokken van elkaar en vul ze met water. Met een dergelijke techniek kun je constant vocht in de bedden krijgen, zodat de oogst erop sneller rijpt. In de directe omgeving van deze watersloten de grond losmaken met een schoffel en wortelgewassen en/of tarwe zaaien. Omhein het gebied met houten blokken en vervang ze door een blok aarde rond de omtrek - dit zal helpen voorkomen dat veel ongewenste mobs paaien. Om te voorkomen dat beestjes hem de tuin in trappen, zet je er een schutting omheen met meerdere deuren zodat je makkelijker naar binnen kunt. Wanneer je moet oogsten, doe het dan met je blote handen.

Stap 3

Het zal veel interessanter zijn om een maffiaboerderij te bouwen. Hier kun je dieren fokken en de nodige spelbronnen van hen krijgen (ten eerste, voedsel, zonder welke je niet kunt overleven). Schapen geven bijvoorbeeld wol (waarvoor het niet eens nodig is om ze te doden), koeien - vlees, paddestoel "koeien" - gestoofde champignons, enz. Als je een versie van Minecraft onder Beta 1.8 hebt geïnstalleerd, ga dan gewoon op zoek naar vriendelijke mobs - ze spawnen op elk met gras begroeid en goed verlicht oppervlak. Hek de plek af waar je een groep dieren vindt die je nodig hebt, en breng daar water (in ieder geval in de vorm van een sloot). Wanneer de noodzaak zich voordoet om een menigte te doden, doe dit dan handmatig of met behulp van lava, vallen van een hoogte of andere acceptabele middelen.

Stap 4

Als je Minecraft Beta 1.8 of nieuwer speelt, moet je een hek bouwen op een geschikte plaats (vergeet niet om daar voldoende fakkels te plaatsen, vooral als je een ondergronds landbouwbedrijf opzet), en ga dan op zoek naar het gewenste dier. Als je het hebt gevonden, breng je het naar de boerderij met een riem (als je die hebt) of lok je het daar met een traktatie - tarwe, appel, wortel (elke menigte heeft in dit opzicht zijn eigen voorkeuren). Als je minstens een paar wezens van dezelfde soort hebt, kun je ze reproduceren door er met de rechtermuisknop op te klikken en ze te voeren met zaden, tarwe, wortelgroenten, een appel of ander voedsel, afhankelijk van het specifieke type dier. Een paar seconden nadat ze beginnen te zoenen, verschijnt er een welp.

Stap 5

Als je ernaar streeft om niet alleen buit te krijgen, maar ook de game-ervaring, maak dan een boerderij met vijandige mobs. Hiervoor is elk donker gebied (met een verlichtingsniveau van minder dan zeven) gemaakt van een ondoorzichtig materiaal voldoende. Het moet worden omheind met een muur in drie of vier blokken, zodat de "huisdieren" daar niet weg kunnen. Ze doden gebeurt handmatig - op deze manier werk je de tactieken van het gevecht met vijandige wezens uit en krijg je tegelijkertijd spelervaring. Als je echter je gameleven niet op het spel wilt zetten, is het gemakkelijker om een automatische slachting van mobs te organiseren. Hiervoor vallen ze van een hoogte, vallen ze in het water (waar ze snel zullen stikken), in lava of in vuur - afhankelijk van het type "huisdieren". Voor de bewoners van de Benedenwereld (ghasts, efreet, etc.) is langdurig contact met een cactus of plaatsing in een stevige kubus geschikt.

Aanbevolen: