Hoe Een Mechanisch Huis Te Bouwen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mechanisch Huis Te Bouwen In Minecraft
Hoe Een Mechanisch Huis Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Mechanisch Huis Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Mechanisch Huis Te Bouwen In Minecraft
Video: Minecraft: How To Build A Small Modern House Tutorial (#11) 2024, Mei
Anonim

In Minecraft worden speciale recepten gebruikt om een groot aantal in-game items te maken. Er zijn echter dingen die alleen kunnen worden gebouwd door te vertrouwen op uw eigen verbeeldingskracht en verbeeldingskracht. Onder hen kan men vooral het huis benadrukken waarin de speler de nacht kan doorbrengen, honger kan stillen, kracht kan krijgen en de verzamelde middelen kan verbergen. Als alles in een woning geautomatiseerd is, is dat natuurlijk erg handig. Je kunt de levensomstandigheden van het personage comfortabeler maken als je begrijpt hoe je een mechanisch huis in Minecraft moet bouwen.

Hoe een mechanisch huis te bouwen in Minecraft
Hoe een mechanisch huis te bouwen in Minecraft

Hoe je automatisch een mechanisch huis bouwt in Minecraft

Met behulp van complexe mechanismen van elektrische circuits en pistons kan het bouwen van een huis volledig geautomatiseerd worden gemaakt. Als u de voor de bouw bedoelde mechanismen correct regelt, wordt de woning zonder uw deelname gebouwd. Het zal niet alleen blijken om een mechanisch huis in Minecraft te bouwen, maar ook om het op elk moment automatisch te herstellen als de blokken beschadigd zijn. Het bouwproces is in detail te bekijken in de video van andere gebruikers.

Kaart "Mechanisch huis in Minecraft"

Om niet met je hoofd in een bouwplaats te verzanden, kun je je werk vereenvoudigen door een speciale kaart voor het spel te installeren.

Het omvat al alle stadia van planning en constructie van een mechanisch huis met verschillende mechanismen.

Het gebouw op de kaart is niet alleen uitgerust met een groot aantal automatische items, maar ook met een enorme selectie decoratieve elementen. Er is een douche met toilet, een mechanische keuken, een café, een eetkamer, een slaapkamer, een woonkamer.

Verplaatsen tussen verdiepingen is mogelijk door middel van een lift.

Een mechanische huiskaart downloaden en installeren in Minecraft

Om een mechanisch huis in Minecraft 1.5.2 en hoger op een speciale kaart te bouwen, moet je het downloaden en installeren in de bestaande versie van de client.

De installatie vindt plaats op dezelfde manier als de add-on van andere kaarten voor Minecraft.

Het gedownloade bestand moet door de archiver worden uitgepakt en in de map map de level.dat-bestandsbasis worden gevonden. Ze moeten volledig worden gekopieerd en overgebracht naar de opslagmap van de Minecraft-client. Om het gewenste pad in Windows te vinden, kunt u zoeken via het formulier "Uitvoeren" in het menu "Start". De volgende informatie moet in de zoekbalk worden ingevoerd:% appdata% \. Minecraft.

In de actieve Minecraft-client kunt u de gewenste map ook openen via het gedeelte "Texturepacks" van het menu. Daarin moet je de regel "Map openen" selecteren en naar het bovenste gedeelte gaan.

Na het kopiëren van de bestanden kunnen we aannemen dat je erin geslaagd bent om een kaart met een mechanisch huis in Minecraft te installeren. Selecteer bij het starten van de client de juiste instellingen.

Nu zal het veel gemakkelijker zijn om een mechanisch huis in Minecraft te bouwen.

Het beste mechanische huis in Minecraft

Natuurlijk proberen gebruikers bij het bouwen van huizen voor hun personages alles zo goed te doen dat vrienden en rivalen de creatie zullen waarderen. Om ervoor te zorgen dat een mechanisch huis in Minecraft een object van je trots wordt en geen bron van problemen, is het beter om je aan de volgende aanbevelingen te houden.

Het is het beste om een plafond-tot-vloerhoogte van drie blokken te kiezen voor een mechanisch huis. De plafonds met de muren van het kleinere gedeelte zullen te laag zijn en het is beter om enorme gewelven over te laten voor kastelen en forten. Het is veel handiger om verschillende mechanismen in een huis van gemiddelde hoogte te gebruiken, en dit zal helpen om aanzienlijk middelen te besparen, vooral als je in de overlevingsmodus speelt.

Voordat u met de bouw begint, moet u nadenken over welke mechanismen in het huis zullen worden geplaatst, hoe ze zullen worden geactiveerd, waar ze zich zullen bevinden. De rangschikking van automatische objecten moet zo worden uitgevoerd dat ze gemakkelijk vanaf de rechterkant kunnen worden benaderd om in te schakelen. Mechanismen voor het huis in Minecraft moeten van tevoren worden opgeslagen, als het spel niet op een speciale kaart plaatsvindt, zodat je later niet op zoek gaat naar de benodigde middelen.

Om een prachtig mechanisch huis in Minecraft te bouwen, kijk hoe andere gebruikers het doen, voeg een beetje fantasie toe en creëer zelf je droomhuis door interessante en niet-standaard oplossingen toe te voegen.

Aanbevolen: