Hoe Een Portaal Naar De Ruimte Te Bouwen In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Een Portaal Naar De Ruimte Te Bouwen In Minecraft
Hoe Een Portaal Naar De Ruimte Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Portaal Naar De Ruimte Te Bouwen In Minecraft

Video: Hoe Een Portaal Naar De Ruimte Te Bouwen In Minecraft
Video: Hoe maak je een *VERSTOPTE* deur in MINECRAFT! 2024, April
Anonim

Minecraft gaat niet alleen over de gewone wereld. Hier kun je nog naar de hel, de hemel of de ruimte. Om naar een nieuwe dimensie te gaan, moet de speler een portaal bouwen. Veel ambachtslieden willen de wereld van UFO's en gewichtloosheid betreden en zijn daarom geïnteresseerd in het bouwen van een portaal naar de ruimte in Minecraft.

Hoe een portaal naar de ruimte te bouwen in minecraft
Hoe een portaal naar de ruimte te bouwen in minecraft

Hoe kom je in de ruimte in Minecraft

Om naar de ruimtewereld van Minecraft te gaan, moet je eerst een ruimtepak en ander beschermend pantser maken, om niet weerloos te zijn tegen buitenaardse verkenning. Maak een ruimtepak: helm, shirt, broek en laarzen voor je personage van witte wol. Zorg ervoor dat u al deze munitie aantrekt voordat u op reis gaat.

Bereid ook wapens voor waarmee het voor je personage gemakkelijker zal zijn om vreemde monsters te bestrijden, je kleine man goed te pompen, gereedschappen te maken voor het extraheren van nuttige materialen.

Dit alles kan in Minecraft worden gedaan zonder mods.

Maar het belangrijkste dat moet worden gedaan om naar een nieuwe dimensie te gaan, is het bouwen van een portaal naar de ruimte.

Is het mogelijk om een portaal naar de ruimte te maken zonder mods in Minecraft?

Sommige crafters beweren dat het bouwen van een portaal naar de ruimte mogelijk is zonder cheats en mods. Er zijn zelfs video's op het netwerk geplaatst die vertellen hoe je de felbegeerde portal kunt maken. Ze vertellen je dat je een kubus van vijf bij vijf blokken van obsidiaan moet bouwen, vijf repeaters ernaast moet plaatsen, ze moet verbinden met rood stof en een fakkel moet aansluiten. Je kunt op deze manier proberen te bouwen, maar hoogstwaarschijnlijk kun je niet de ruimte in.

Het is onwaarschijnlijk dat het mogelijk zal zijn om een portaal naar de ruimte in Minecraft te bouwen zonder mods. Installeer Minecraft ModLoader om een portal te bouwen.

Hoe maak je een portaal naar de ruimte in Minecraft met een mod

Als je al een complete set van een ruimtepak, een zwaard en een ijzeren houweel hebt voorbereid om naar de buitenaardse wereld te reizen, kun je beginnen met het bouwen van het portaal.

Het moet op dezelfde manier worden gedaan als het portaal naar de hel in Minecraft, alleen ijzeren blokken worden gebruikt voor de constructie. Construeer een frame van vier bij zes, activeer de ingang naar de ruimte met een aansteker. Wanneer de ingang van het portaal blauw schijnt, kun je veilig op ruimtereis gaan.

Wat te doen in de Minecraft-ruimte

Als je in Minecraft een portaal naar de ruimte kon maken met of zonder mods, zou je moeten weten hoe je je in een nieuwe wereld voor je moet gedragen.

Er is hier geen standaard oppervlak, je moet langs kleine eilandjes navigeren. Als je valt, stort je na een lange vlucht neer. De eilanden kunnen worden voltooid, dit vereenvoudigt de taak van het verplaatsen.

Stof zal uit de ruimte vliegende schotels vallen. Verzamel het om er later nieuwe items van te maken.

Vergeet niet om de hele set van ruimtepak, ijzeren houweel en zwaard te gebruiken.

Dus het bouwen van een portaal naar de ruimte in Minecraft zonder mods zal niet werken, dus zorg ervoor dat je de Astrocraft-mod installeert en reis zonder zwaartekracht.

Aanbevolen: