Hoe Speel Je Een Spel Op Twee Computers

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Een Spel Op Twee Computers
Hoe Speel Je Een Spel Op Twee Computers

Video: Hoe Speel Je Een Spel Op Twee Computers

Video: Hoe Speel Je Een Spel Op Twee Computers
Video: hoe speel je nintendo 64 spellen op je computer! #2 2024, Maart
Anonim

Moderne personal computers werden als "speelgoed" gebruikt. Door de ontwikkeling van lokale netwerken en internet kun je tegelijkertijd op twee computers spelen.

Hoe speel je een spel op twee computers
Hoe speel je een spel op twee computers

Noodzakelijk

  • - computer - 2 stuks;
  • - netwerk kabel;
  • - netwerkkaart - 2 stuks;

instructies:

Stap 1

Je kunt met een vriend spelen vanaf verschillende computers via internet. Om dit te doen, moet je dezelfde gelicentieerde versie van de game kopen en installeren. Ga dan naar het spel en selecteer de "multiplayer" spelmodus. Om samen te spelen, ga je naar dezelfde server of maak je je eigen server. De eerste speler moet klikken op "host" (een spel maken) of "uitnodigen", de tweede speler ontvangt een melding van de uitnodiging, die moet worden bevestigd door op de link "verbinden" (meedoen aan het spel) te klikken.

Stap 2

Je kunt ook één game op internet spelen op niet-gelicentieerde versies van games. Ga naar het spel. Selecteer de spelmodus "Lokaal netwerk". De eerste speler moet op "host" klikken (een spel maken). De tweede speler krijgt de bijnaam van de andere in het serverveld. De tweede speler moet op "connect" drukken (meedoen aan het spel) en het IP-adres van de eerste ingeven, dit moet van tevoren worden achterhaald.

Stap 3

U kunt gelijktijdig spelen via het lokale netwerk. Verbind computers met het netwerk. Maak instellingen op elke computer. De eerste pc moet het IP-adres 192.169.0.1 hebben en de tweede moet 192.168.0.2 hebben. Geef vervolgens dezelfde werkgroep op, bijvoorbeeld Werk. Houd er rekening mee dat pc-namen verschillend moeten zijn. Controleer of computers elkaar kunnen "zien". Voer hiervoor in de opdrachtregel 192.168.0.1-t (van de tweede), 192.168.0.2-t (van de eerste computer) in. Als de regel "Antwoord van …" ging, dan ging alles goed en kun je het spel betreden.

Stap 4

Ga naar het spel. Selecteer de spelmodus "Lokaal netwerk". Aangezien uw computers rechtstreeks zijn aangesloten, verschijnt de naam van de tweede onmiddellijk. De eerste speler moet een verbinding maken. De andere computer ontvangt de informatie dat hij wordt uitgenodigd. Dienovereenkomstig moet u de toestemming van de tweede computer bevestigen en het spel zal beginnen. Om de verbinding beter te maken, moet u alle onnodige programma's uitschakelen.

Aanbevolen: