Een Foto Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Een Foto Invoegen In Een Presentatie
Een Foto Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Foto Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Foto Invoegen In Een Presentatie
Video: Google presentatie afbeelding invoegen 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende hoofdtypen computerpresentaties. In het eerste geval is het een set bestanden gecombineerd met Power Point of het equivalent daarvan. Andere presentaties zijn afgewerkte videobestanden.

Een foto invoegen in een presentatie
Een foto invoegen in een presentatie

Noodzakelijk

  • - Power Point;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Om dia's van het eerste type te bewerken, gebruikt u het hulpprogramma waarmee ze zijn gecombineerd. Er zijn ook uitwisselbare toepassingen. PowerPoint-presentaties kunnen worden bewerkt in de gratis versie van de Open Office-suite.

Stap 2

Installeer de juiste software. Open Power Point of het equivalent daarvan. Vouw het menu Geavanceerde opties uit en ga naar Openen.

Stap 3

Selecteer het bestand waarmee de presentatie wordt gestart. Alle dia's worden weergegeven in de linkerkolom. Klik met de rechtermuisknop tussen aangrenzende frames. Ga na het openen van een nieuw menu naar "Create Slide".

Stap 4

Selecteer een nieuw leeg venster met de linkermuisknop. Zoek in het hoofdmenu van het programma de knop "Afbeelding uit bestand invoegen" en klik erop. Wacht tot de verkenner start en blader naar het bestand met de afbeelding die je nodig hebt. Klik erop met de linkermuisknop en klik op de knop "Toevoegen".

Stap 5

Gebruik een vergelijkbare methode om een afbeelding aan een bestaande dia toe te voegen. Uiteraard moet de procedure voor het maken van een nieuwe dia worden overgeslagen. Nadat u klaar bent met het werken met de presentatie, slaat u de definitieve versie op door op de toetsen Ctrl en S te drukken.

Stap 6

Gebruik Adobe Premier of Movie Maker voor situaties waarin u een dia in een voltooid videobestand moet invoegen. Installeer en voer een van de vermelde programma's uit. Als u met video van hoge kwaliteit werkt, gebruik dan in geen geval het tweede hulpprogramma.

Stap 7

Plaats het gedownloade videobestand in de renderbalk. Wacht tot de storyboarding-procedure is voltooid. Plaats de nieuwe afbeelding waar u hem wilt hebben. Pas de audiotrack aan en stel de tijd van de diavoorstelling in. Sla het project op en controleer de kwaliteit ervan.

Aanbevolen: