Een Dia Invoegen In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Een Dia Invoegen In Een Presentatie
Een Dia Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Dia Invoegen In Een Presentatie

Video: Een Dia Invoegen In Een Presentatie
Video: PowerPoint - Dia’s uit andere presentaties invoegen 2024, April
Anonim

Een presentatie is een presentatie, meestal vergezeld van illustraties. Levendige, gedenkwaardige beelden trekken de aandacht van het publiek. Om van een gewoon verslag een originele voorstelling te maken, moet je de presentatie vullen met dia's die bij het onderwerp passen.

Een dia invoegen in een presentatie
Een dia invoegen in een presentatie

Noodzakelijk

MS PowerPoint- of OpenOffice-programma's geïnstalleerd op de computer

instructies:

Stap 1

Maak een nieuwe of open een bestaande presentatie in MS PowerPoint of OpenOffice. Als je PowerPoint gebruikt, klik dan op "Home" in het bovenste menu en klik op "Create Slide". Of klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte in het gebied met de tabbladen Dia's en Overzicht en kies Nieuwe dia in het pop-upmenu. De nieuwe dia wordt in de presentatie ingevoegd.

Stap 2

Voeg in OpenOffice een dia in uw presentatie in door op het bovenste menutabblad "Invoegen" te klikken en "Dia" te selecteren, of klik met de rechtermuisknop op het gebied waar alle dia's zich bevinden en selecteer "Nieuwe dia".

Stap 3

Als u een dubbele dia wilt invoegen, klikt u met de rechtermuisknop op de dia die u wilt dupliceren en selecteert u Dia dupliceren in MS PowerPoint. Als u OpenOffice gebruikt, selecteert u een dia, klikt u op het tabblad Invoegen en klikt u op Dia dupliceren. De dubbele dia wordt in uw presentatie ingevoegd.

Stap 4

Een dia uit een andere presentatie invoegen in uw nieuwe presentatie. Klik met de rechtermuisknop op de dia die u wilt kopiëren en selecteer Kopiëren. Open de presentatie waarin u de afbeelding wilt invoegen. Klik met de rechtermuisknop in het gebied Dia's en klik op Plakken. Pas zo nodig de positie van de tekst of objecten op de dia aan.

Stap 5

Plak dia's uit een andere presentatie in MS PowerPoint. Open uw presentatie. Klik in het navigatievenster op de dia waarna u dia's uit een andere presentatie wilt invoegen. Vouw het gedeelte 'Home' in het bovenste menu uit. Klik in het item "Dia's" op de pijl naast het subitem "Dia maken". Selecteer Dia's uit een andere presentatie plakken. Geef de presentatie op waaruit u de dia's wilt invoegen. Klik OK".

Aanbevolen: